vidaXL Traktorsko Sjedalo sa Suspenzijom Crno

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovo kvalitetno sjedalo za traktor s naslonom će vam pružiti veću udobnost. Posebna pjena je postavljena za ugoditi udobnost. Čvrst ovjes na ovom traktorom sjedalo osigura... Pročitaj cijeli opis
154,36 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Traktorsko Sjedalo sa Suspenzijom Crno. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0038C2A3
Prijavi grešku
Ovo kvalitetno sjedalo za traktor s naslonom će vam pružiti veću udobnost. Posebna pjena je postavljena za ugoditi udobnost. Čvrst ovjes na ovom traktorom sjedalo osigurava glatku moguću vožnju na vaš traktor. Traktor sjedalo ima opremljenu kliznu stazu za jednostavnu i fleksibilnu ugradnju. Ovjes putovanja je dizajniran za smještaj traktora težine 50-130 kg. Veći broj rupa za pričvršćivanje na temeljnu ploču je dizajniran za dodatnu čvrstoću. Crni pokrov od naslovnog sjedala traktora je vrlo izdržljiv i vodootporan. 150mm uzdužno podešavanje pruža više udobnosti i komfora. Mehanički ovjes je uključen za apsorbiranje teške teretne vibracije.
vidaXL Traktorsko Sjedalo sa Suspenzijom Crno
vidaXL Traktorsko Sjedalo sa Suspenzijom Crno
154,36 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe