Pravokutan roštilj električni roštilj stand roštilj s Vrt

Pravokutan roštilj električni roštilj stand roštilj s Vrt

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj kvalitetni okrugli električni roštilj učinit će vaš otvoreni za kuhanje iskustve peći! To će stvoriti drugu kuhinju u svom dvorištu! Klasični električni stoji roštil... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Pravokutan roštilj električni roštilj stand roštilj s Vrt. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
59
Snaga (W)
2000
Stolni roštilj
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A09F2A
Prijavi grešku
Ovaj kvalitetni okrugli električni roštilj učinit će vaš otvoreni za kuhanje iskustve peći! To će stvoriti drugu kuhinju u svom dvorištu! Klasični električni stoji roštilj, izrađen je od crnog praha oblaganog metala, ima čvrstu kvalitetnu gradnju. Radi na struju, ne morate se brinuti o smrdljivog dima. Ovaj stav roštilj ima ukupnu veličinu roštilj ploče od 47 x 28 cm, osiguravajući relativno velik prostor za smještajne hrane. Grill ima elegantan i funkcionalan dizajn. On dolazi s ugrađenim mjeračem temperature. Izrađen je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, električno grijanje i cijev je izdržljiv za dugoročno trajanje. Rebraste izvedba roštilja omogućuju da ulje ili mast odvode od hrane, tako da se lako može poslužiti za zdravijim obrok. I grill ploča je udaljena i lako se čisti. Osim toga, tu ispod imate trokutaste police koje su zgodne za spremanje pribora za roštilj ili postavljane neke umake, itd. Naš vanjski električni roštilj će kuhati radosno iskustvo za vas!Boja: crna i srebrnaTrajni prah-obložene metalni okvir i inox električne grijane cijeviUkupna površina:59 x 42 x 78 cm (L x W x H)Promjer Roštiljne ploče:47 x 28 cm (L x W)Način rada: Električno grijanjeUlazni parametar: AC220-240 V, 50 HzNapajanje: 2000 WKabal za napajanje: 1 MNeto težina:4,52 kgS upravljačkom ručicom i izgrađen-in kontroler temperatureS trokutastom policom za dodatni prostor za pohranu
Pravokutan roštilj električni roštilj stand roštilj s Vrt
Pravokutan roštilj električni roštilj stand roštilj s Vrt
72,60 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe