Bočna tenda za dvorište terasu 160 x 300 cm Krema

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova bočna tenda pruži Vam učinkovit način da se nositi stalnom prevladajućem vjetarom, niskom suncom, dok Vam pruži dodatnu privatnost. Moderna i jednostavna, bočna tenda... Pročitaj cijeli opis
109,10 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 20:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Bočna tenda za dvorište terasu 160 x 300 cm Krema. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003922A4
Prijavi grešku
Ova bočna tenda pruži Vam učinkovit način da se nositi stalnom prevladajućem vjetarom, niskom suncom, dok Vam pruži dodatnu privatnost. Moderna i jednostavna, bočna tenda je popularni izbor za kućnu uporabu, kao i za restorane. Tenda je izrađena od poliestera koji je otporan na UV-zrake i otporan na habanje. Okvir je instaliran na zidu u vertikalnom položaju, dok pomična tenda je izvučena ravno od zida. Širina tende je podesiva do 300 cm. Tenda također ima automatski mehanizam za izvlačenje natrag. Isporuka uključe zidni drzač. Properties:
Bočna tenda za dvorište terasu 160 x 300 cm Krema
Bočna tenda za dvorište terasu 160 x 300 cm Krema
109,10 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe