vidaXL Konzolni Ormarić sa 6 Ladica Smeđe Bijeli Drveni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova prekrasna konzola će dotjerati vašu spavaću sobu ili vaš dnevni boravak! Izrađena od visokokvalitetnog drveta i polirana do savršenstva, ova komada namještaja ne samo... Pročitaj cijeli opis
155,82 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

16

Cijena je osvježena danas od 7:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Konzolni Ormarić sa 6 Ladica Smeđe Bijeli Drveni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (u cm)
36
Ladice
da
Širina (u cm)
80
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003930C4
Prijavi grešku
Ova prekrasna konzola će dotjerati vašu spavaću sobu ili vaš dnevni boravak! Izrađena od visokokvalitetnog drveta i polirana do savršenstva, ova komada namještaja ne samo pohrani vaše stvari, nego isto poboljšava dekor vaše sobe. Lako je možete premjestiti, a izdržljiva je po izgradnju, ovaj vintage predmet dolazi s prostranim prostorom za pohranu i ukrasnim ručicama ladica. Postoje 6 ladica koje su povezane na ploču za stol, tako da možete koristiti prostor za pohranje vaše dragocijenosti. Moderne zakrivljene noge ponude sjaj i klasični njuh. Ova elegantna konzola ima jednostavni dizajn, a zajedno sa svestranom funkcionalnosti je atraktivna konzola koju možete staviti blizu kauča, blizu kreveta kao noćni ormarić, ili kao svestrani ormarić u uredu ili kupaonici.
vidaXL Konzolni Ormarić sa 6 Ladica Smeđe Bijeli Drveni
vidaXL Konzolni Ormarić sa 6 Ladica Smeđe Bijeli Drveni
155,82 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe