vidaXL Stalak za vino u obliku globusa od drva eukaliptusa samostojeći

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Globus bar se otvara da otkriti veliki rotirajući bar s dosta prostora za vino, alkohola pića i čaše, tako da ćete biti u mogućnosti da uredno prikazate vino i čaše u skr... Pročitaj cijeli opis
232,40 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 16:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Stalak za vino u obliku globusa od drva eukaliptusa samostojeći. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Stalak za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00393A40
Prijavi grešku
Globus bar se otvara da otkriti veliki rotirajući bar s dosta prostora za vino, alkohola pića i čaše, tako da ćete biti u mogućnosti da uredno prikazate vino i čaše u skrivenom prostoru, dok osiguravate jednostavni pristup. Opremljen je proširenim stolom i donjem bazom, tako da možete staviti boce i čase na stol ili bazu. Vanjska površina je presvučena s replikom nautičkom kartom, dok stol, baza i unutrašnja površina su ukrašene slikama Renesanse razdoblje, što čini da globus bar bude umjetničko djelo i savršeni ukras za vaš dom ili ured. Ormarić je opremljen kotačima, tako da njegovo kretanije nije više neugodni zadatak. Dakle, u mogućnosti ste da preselite ormarić na bilo koji kut vaše sobe. Ovaj globus bar je rezultat izuzetne kombinacije pohrane i estetske funkcije.
vidaXL Stalak za vino u obliku globusa od drva eukaliptusa samostojeći
vidaXL Stalak za vino u obliku globusa od drva eukaliptusa samostojeći
232,40 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe