vidaXL Višenamjenska klupa za utege

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova multifunkcionalna sprava za vježbanje može Vam pružiti odgovarajuće vježbanje za početnike ili napredne sportaše, zavježbanje pojedine skupine mišića ili kombinirano ... Pročitaj cijeli opis
263,45 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 2:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Višenamjenska klupa za utege. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
180 cm
Max. opterećenje uređaja (u kg)
80 kg
Širina (cm)
126 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00398A5F
Prijavi grešku
Ova multifunkcionalna sprava za vježbanje može Vam pružiti odgovarajuće vježbanje za početnike ili napredne sportaše, zavježbanje pojedine skupine mišića ili kombinirano vježbanje za cijelu skupinu mišića. Potisak s klupe vježbe mišiće ruke i prsta. Curl i leptir stanica služe za definiciju ramena i ruku,dok leg curl služi za vježbanje gornjih i donjih dijelova bedara, a sajle za navlačenje jačaju cijelu skupinu mišića leđa. Širok raspon kombinacija vježbi omogućuje učinkovitu tjelovježbu, dok raspon podešavanih opcija omogućuje da se vježbe prilagode tako da odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Čvrsta čelična konstrukcija osigurava vašu sigurnost tijekom vježbanja, omogućujući vam da se potpuno usredotočite na vježbanje. Gumirane i protiv klizanja noge dodaju više stabilnosti.
vidaXL Višenamjenska klupa za utege
vidaXL Višenamjenska klupa za utege
263,45 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe