vidaXL Vanjski veliki kavez za zečeve i kućne ljubimce

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj visokokvalitetni kavez za zečeve na 2 kata nudi veliko i udobno mjesto za držanje malenih ljubimaca, a posebno držanje slatkih zečeva. Ovaj kavez ponudi nekoliko nač... Pročitaj cijeli opis
107,51 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Vanjski veliki kavez za zečeve i kućne ljubimce. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003A266F
Prijavi grešku
Ovaj visokokvalitetni kavez za zečeve na 2 kata nudi veliko i udobno mjesto za držanje malenih ljubimaca, a posebno držanje slatkih zečeva. Ovaj kavez ponudi nekoliko načina korištenja: igranja, vježbanja ili samo žaštita vaših kućnih ljubimaca. Kućica za zečeve ponudi ljubimacima dosta prostora za vježbanje, a uska željezna mreža spriječi od neočekivanih nesreća. U međuvremenu, žičana mreža omogućuje Vam da pratite kućne ljubimice. Kavez je izrađen od visokokvalitetnog drva borova za veću trajnost. Njegovo kućište je savršen prostor za spavanje za vaše kućnje ljubimce. Ljestve pruži pristup na gornjem katu. Osim toga, ladica na izvlačanje osigurava jednostavno čišćenje.
vidaXL Vanjski veliki kavez za zečeve i kućne ljubimce
vidaXL Vanjski veliki kavez za zečeve i kućne ljubimce
107,51 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe