vidaXL TV ormarić s 2 vrata od obnovljenog drva starinski

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova klasična komoda za TV od iskrčenog drveta je elegantan i praktičan komad namještaja s prostranim ladicama i policama ua pohranu. Sigurno će to biti savršeni dodatak z... Pročitaj cijeli opis
237,44 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL TV ormarić s 2 vrata od obnovljenog drva starinski. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Ladice
da
Pogodno za
Širina (cm)
120
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003A4195
Prijavi grešku
Ova klasična komoda za TV od iskrčenog drveta je elegantan i praktičan komad namještaja s prostranim ladicama i policama ua pohranu. Sigurno će to biti savršeni dodatak za vaš dnevni boravak ili spavaću sobu. Ova komoda za TV je izrađena od iskrčenog drveta, što znači da svaki komad namještaja je jedinstveni i malo drugačije od drugoga. Namještaj koji je izrađen od iskrčenog drveta ima značajke različitih vrsta drveta kao što su: tikovine, sheesham drvo, akacija drvo, mango drvo, itd. Iskrčeno drvo je čvrsto, stabilno, izdržljivo i lijepo. Njegove rupe od čavala donose svoju povijest, tako da ga čini jedinstveni. Imajući kod kuće ovaj fin komad namještaja pokazat ćete pojam očuvanja resursa, žaštite okoliša i održivanje razvoja. Čista ručna izrada dodaje vintage njuh komodi i izrade egzotični osječaj. Svaki proces spajanja, poliranja, slikarstva i voskanja je savršeno pripremljen. Važna napomena: Boje mogu razlikovati od komada do komada, što čini da svaka od naših komoda bude jedinstvena. Isporuka je slučajna.
vidaXL TV ormarić s 2 vrata od obnovljenog drva starinski
vidaXL TV ormarić s 2 vrata od obnovljenog drva starinski
237,44 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe