Tigerino Crystals Fresh - grudajući mačji pijesak - 3 x 5 lBESPLATNA dostava od 299kn

Tigerino Crystals Fresh - grudajući mačji pijesak - 3 x 5 lBESPLATNA dostava od 299kn

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tigerino Crystals Fresh je grudajući silikatni pijesak od silicijskog gela s posebnom snagom upijanja od 200% i nježnim mirisom baby pudera. Tigerino Crystals Fresh mačji... Pročitaj cijeli opis
22,47 € -9 %
20,49 €
2-4 dana
-9 %22,47 €
s dostavom 24,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 11:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Tigerino Crystals Fresh - grudajući mačji pijesak - 3 x 5 lBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta mačjega WC-a
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003A5085
Prijavi grešku
Tigerino Crystals Fresh je grudajući silikatni pijesak od silicijskog gela s posebnom snagom upijanja od 200% i nježnim mirisom baby pudera. Tigerino Crystals Fresh mačji pijesak zaustavlja nebrojenim mikroporama mirise prije njihovog nastanka. Kroz mikropore se apsorbiraju velike količine tekućine i mirisa na jedinstveni način. Mirisne molekule ostaju spojene i isparuju vlažnost. Uz to Tigerino Crystals Fresh ima prednost tvorbe grudica sa snagom upijanja od preko 200%, što održava preostali pijesak suhim. Redovito miješanje pijeska, koje je potrebno kod uobičajenog silikatnog pijeska, nije više potrebno. Grudice se redovito moraju uklanjati s lopaticom. Tako je količina utrošenog rada za čišćenje i punjenje mačjeg wc-a dovedena na minimum, jer Tigerino Crystals Fresh ostaje puno duže u mačjem wc-u - zahvaljujući visokoj snazi vezanja mirisa bez neugodnih mirisa. Higijenski bijeli pijesak ima nježni miris baby pudera, koji se aktivira pri vlažnosti. Uz to je 100% bez prašine i ne lijepi se na šape, što pritom ne uzrokuje prljavštinu u stanu. Vrlo finom, pješčanom granulacijom je osim toga posebno nježan za šape. Karakteristike Tigerino Crystals Fresh u pregledu: Kombinira prednost klasičnog grudajućeg pijeska kao silikatnog pijeska Odmah se gruda i posebno je snažan (220% snaga upijanja) Zaustavlja mirise, prije njihovog nastanka Antibakterijski - zatvara klice u jezgri Nježan za šape Lak i izdašan za bolji transport Optimalno mjesto za wc je u toplim prostorima bez vlažnosti. Za dodatnu čistoću možete pripremiti zatvoreni wc i podložak za wc. Obojenost zrnaca nema nikakvi utjecaj na vezanje mirisa i upijanje vlažnosti. Nebrojene mikropore Tigerino pijeska odmah upijaju vlažnost i održavaju wc suhim. Ako Vaša mačka bude imala poteškoća s promjenom pijeska, do čega rijetko dolazi, možete pomiješati prvu vreću Tigerina s prijašnjim pijeskom (može utjecati na djelovanje). Izdašnost: 1 mačka oko 1 mjesec 2 mačke oko 3 tjedana 3 mačke oko 2 tjedna Primjena: Napunite očišćeni mačji wc s Tigerino Fresh silikatnim pijeskom visine 4 cm. Dnevno uklonite izmet i nastale grudice s npr. lopaticom za optimalnu i dugo higijensku svježinu. Pijesak ostaje higijenski svjež bez miješanja. Ostatke pijeska dobro otresti i čvrste grudice ukloniti u kućni otpad. Uklonite cijeli sadržaj mačjeg wc-a nakon jednom mjeseca u kućni otpad.
Tigerino Crystals Fresh - grudajući mačji pijesak - 3 x 5 lBESPLATNA dostava od 299kn
Tigerino Crystals Fresh - grudajući mačji pijesak - 3 x 5 lBESPLATNA dostava od 299kn
20,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe