vidaXL Pokrivač za okrugle nadzemne bazene od 300 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Naš bazenski pokrivač je dizajniran u okruglom obliku, a pogodan je za nadzemlje bazene s čeličnim okvirom. Zadržat će vaš bazen čist, bez prljavština, insekata i krhotin... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Pokrivač za okrugle nadzemne bazene od 300 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003A6230
Prijavi grešku
Naš bazenski pokrivač je dizajniran u okruglom obliku, a pogodan je za nadzemlje bazene s čeličnim okvirom. Zadržat će vaš bazen čist, bez prljavština, insekata i krhotina kada nije u uporabi. Izrađen je od visokokvalitetnog polietilena, a teži 90 g / sqm, a jako je otporan na habanje i vodootporan. Zahvaljujući malenim drenažnim otvorima u sredini, pokrivač omogućuje da kišnica prođe, umjesto da se sakuplja iznad ga. Također, otvori omogućuju ventilaciju. Kvalitativni šavovi na rubu pokrivača osiguravaju dugoročni vijek trajanjš Pokrivač se može pričvrstiti na bazen samo s povlačenjem konopa i pričvršćivanjem pokrivača. Montaža je jednostavna. Napomena: Ovaj je proizvod visokokvalitetni bazenski pokrivač. Također, možete provjeriti kompatibilne bazene u našem web shopu (SKU 90534 & 90537).
vidaXL Pokrivač za okrugle nadzemne bazene od 300 cm
vidaXL Pokrivač za okrugle nadzemne bazene od 300 cm
43,40 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe