SCITEC NUTRITION sirutka 100% Whey Protein Professional 2350g

SCITEC NUTRITION sirutka 100% Whey Protein Professional 2350g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
100% Whey Protein Professional
100% Whey Protein Professional je bjelančevinska formula pripremljena od stopostotnog ultrafiltriranog koncentrata bjelančevina mliječne...
Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod SCITEC NUTRITION sirutka 100% Whey Protein Professional 2350g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
2350 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003AEED1
Prijavi grešku
100% Whey Protein Professional
100% Whey Protein Professional je bjelančevinska formula pripremljena od stopostotnog ultrafiltriranog koncentrata bjelančevina mliječne sirutke. Ona sadrži odgovarajuću količinu aminokiselina za rast mišića i pored toga djelotvorno povećava razinu najjačeg antioksidansa u organizmu - glutamina. Osnovu 100% Whey Proteina čini bjelančevina koja se priprema s postupkom ultra i mikro filtriranja i enzimatskim čišćenjem, koja ima niski sadržaj masti i laktoze, koji sadrže proteinske frakcije laktoglobulina, laktalbumina, laktoferrina i immunoglobulina.
100% Whey Protein Professional mišići savršeno iskoriste, lako je probabljiv i ima odličan okus! Njegov sadržaj esencijalnih aminokiselina je 50%-ni, odlična je i količina aminokiselina s anaboličnim djelovanjem (aminokiseline razgranatog lanca, arginin, glutamin), raspolaže s 48%-nim pokazateljima. 100% Whey Protein Professional je ojačan s dodatnim glutaminom, koja aminokiselina je u najvećoj količini prisutna u mišićnom tkivu, jedna od pokretača povećanja volumena stanica. 100% Whey Protein Professional izuzetno jača i imunosustav. Jednu bjelančevinu mliječne sirutke, tako npr. 100% Whey Protein Professional preporučujemo svakom sportašu za kontinuirano uzimanje (uz multivitamine i omega-3 masne kiseline).
„To si što pojedeš” – glasi izreka, ali je to samo djelomice istinito, jer je neprecizno! „To si što se absorbira od onog što pojedeš”! U formulu 100% Whey Protein Professional-a iz tog razloga ugradili smo jednu mješavinu probavnih enzima, pa će aminokiseline - korisni gradivni elementi proteina – biti maksimalno iskorištene.
Doziranje:
100% Whey Protein Professional se može konzumirati pored bilo kojeg obroka radi povećanja bjelančevinskog sadržaja, odnosno samo za sebe kod posebnih prilika (prije spavanja, tijekom dijete itd.). Ovisno o bezmasnoj mišićnoj masi i prehrambenim potrebama, dnevno je preporučljivo uzimanje 1-4 obroka.
SCITEC NUTRITION sirutka 100% Whey Protein Professional 2350g
SCITEC NUTRITION sirutka 100% Whey Protein Professional 2350g
64,90 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe