OLIMP SPORT NUTRITION BCAA prah Xplode Powder 500g

OLIMP SPORT NUTRITION BCAA prah Xplode Powder 500g

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
OLIMP BCAA XPLODE Najveća doza BCAA u prašku na tržištu!
Proizvod s najvećim kvalitetom, 6000 mg BCAA na dozu, dodatno obogaćenn s dozom L-Glutaminš
IZVRSNA FORMULA...
Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 11:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod OLIMP SPORT NUTRITION BCAA prah Xplode Powder 500g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
500 g
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003AEFAE
Prijavi grešku
OLIMP BCAA XPLODE Najveća doza BCAA u prašku na tržištu!
Proizvod s najvećim kvalitetom, 6000 mg BCAA na dozu, dodatno obogaćenn s dozom L-Glutaminš
IZVRSNA FORMULA, nevjerojatno sladak okus!
4 .. 3 .. 2 .. 1 .. 0 .. Xplode!
Dali vam je osim najviše kakvoće i učinkovitosti proizvoda vrlo bitan i okus?
BCAA Xplode proizvod je, koji konačno ispunjava sva vaša očekivanjš U triju odličnih vočnih ukusa limuna, naranče i ananasa s visoko kvalitenimi super-mikroniziranimi, farmaceutskimi amino kiselinami BCAA odlične topnosti. BCAA amino kiseline Xplode vrlo se brzo apsorbiraju i odmah su na raspolaganje za anaboličke procese i energiju. OSJETITE JAKU ANABOLIČKU EKSPLOZIJU VAŠIH MIŠIĆš Brža regeneracija, intenzivna gradnja nove mišićne mase!
BCAA Xplode krajna je doza - do 6000mg kristalno čistih BCAA amino kiselin na obrok - apsolutni record ! Amino kiseline BCAA temeljni su dio mišića,skoro, 40% njihove suhe težine! BCAA Xplode anabolički je graditelj potreban za pomoč kod izgradnje čvrstih mišića. SLobodne aminokiseline BCAA odmah s eapsorbiraju u krvotok. Tako jih odmah nakon obroka možete dobiti tamo gdje su za mišićno tkivo najpotrebnije. BCAA u anaboličkom procesu okrijepe mišiće te ubrzaju sintezu bjelančevina što pridonosi brži regeneraciji nakon treninga i kod izgradnje čiste mišićne mase.
Zaboravi katabolizam! O njemu neće biti više ni tragš
VIŠE SNAGE KOD TRENINGA ! Manje umorš
BCAA Xplode nije samo odličan gradnik, pomoći će i zaštititi vaše mišiće pred razgradnjom. Tijekom itenzivne vježbese zbog katabolnih encima bjelančevine sagorjevaju u energijske namjere jer nije dovoljno proizvodnje energije iz glukoze.. BCAA Xplode može zaštititi od rasčlenjivanja bjelančevina jer se razgranati lanci aminokiselina u mišićima i jetrima pretvore u glukozu i tako mogu služiti kao alternativan vir energije.. Visoki stupanj BCAA u tijelu tijekom vježbe može prouzrukovati smanjenu proizvodnju serotonina u mozgu, koji može bitno smanjiti i odgoditii osjećaj umora.Ako želite duge i naporne treninge, a ujenom i zaštititi vaše mišiće od rasčlenjivanja, BCAAs Xplode idealan je proizvod za vas! Za okrepljenje borbe protiv katabolnih učinaka, njegov je sastoj dopunjen s prikladnom količinom L-glutamina, koji je osim razgranatog lanca aminokiselina najbitniji sastojak koji gradi mišiće.
BCAA Xplode optimalan SASTOJAK i omjer ZA RAST!
To je odličan i cjelovit proizvod, koji sadrži za tjelo bitne razgranate lance aminokiselina L-levcin, L-valin i L-izolevcin. Da bismo povećali učinak BCAA iznimno je bitno razmjerje pojedinih aminokiselina. BCAA Xplode doza sadrži 6g farmaceutskio čistih BCAA super-mikroniziranih amino kisrlina s optimalnim omjerom 2: 1: 1 L-levcin, L-valin i L-izolevcin, u kombinaciji sa L-glutaminom iznimno povećaju tjelesnu ravnotežu dušika, koji pomaže zajamčiti optimalnu okolinu za anaboličke procese.
BCAA prodiru vrlo brzo u krvotoki onda mišiće, što ubrza sintezu bjelančevina te pozitivne učinke na rast i regeneraciju mišićnih valkana. Tijekom napornog treninga u jetrima se može pretvoriti u alanin, a onda u glukozu-što služi kao rezervni vir energije i tako spriječava rasčlanjivanje bjelančevina u mišićima.. BCAA smanjuje proizvodnju serotonina u mozgu što može bitno smanjiti i odgoditi osjećaj umora...
UPUTE ZA UPOTREBU
Preporučena dnevna količina: 1 doza (10 g praška - 20 jedinica na Olimp zaimača ili 2 žlice) rastopite u 200 ml vode i pijte 1-2 puta dnevno - pije ili poslje vježbei i pije spaavanja. Popijte odmah nakon pripremanja.
Ne prekoračite preporučenog dnevnega odmerka. Prehranske dopune nije moguče upotrijebiti kao zamjenu za uravnoteženu prehranu. Preporučljivo kao dodatak ka uravnoteženoj prehrani i zdravom nainu života.
OLIMP SPORT NUTRITION BCAA prah Xplode Powder 500g
OLIMP SPORT NUTRITION BCAA prah Xplode Powder 500g
34,59 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe