vidaXL Gabionska košara s poklopcima od pocinčane žice 100 x 100 x 30 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj gabion je odličan izbor za kućni ili poslovni dekor krajolika. Gabion Vam pruži jednostavan način za izgradnju potpornih zidova gdje su Vam potrebne da izdrže vijeta... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 20:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Gabionska košara s poklopcima od pocinčane žice 100 x 100 x 30 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003B8909
Prijavi grešku
Ovaj gabion je odličan izbor za kućni ili poslovni dekor krajolika. Gabion Vam pruži jednostavan način za izgradnju potpornih zidova gdje su Vam potrebne da izdrže vijetar, snijeg, itd. Izrađen od nehrđajućeg čelika, gabion je jako stabilan i izdržljiv za godine korištenja. Mreža je izrađena od zavarivanjih poprečnih i uzdužnih žica na svakom raskrižju. S promjerom od 4 mm, gabion je stabilan i čvrst. Stabilni gabion je osmišljen da bude ispunjen kamenima ili šljunkama za brzu gradnju. Gabion ima gornji i donji poklopac, tako da može zadržati sadržaj fiksni kad je zatvoren. Osim toga, možete kupiti više različitih vrsta modela da izgradite zidove i da ih stavite jedan pored drugoga, ili da ih pohranite jedan u drugi. Gabion je idealni za dekor vrta i sigurno će privlačiti poglede bilo gdje ga stavite. Molim Vas zapamtite da kameni nisu uključeni u isporuci.
vidaXL Gabionska košara s poklopcima od pocinčane žice 100 x 100 x 30 cm
vidaXL Gabionska košara s poklopcima od pocinčane žice 100 x 100 x 30 cm
73,66 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe