vidaXL žStropna svjetiljka sa staklenim sjenilima na valovitoj tračnici

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova jedinstvena stropna lampa s 5 staklenih abažura ima moderni dizajn.Ova jedinstvena stropna lampa s 3 staklenog abažura ima moderni dizajn. Obrada od saten nikla daje ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 16:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL žStropna svjetiljka sa staklenim sjenilima na valovitoj tračnici. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003BAC3B
Prijavi grešku
Ova jedinstvena stropna lampa s 5 staklenih abažura ima moderni dizajn.Ova jedinstvena stropna lampa s 3 staklenog abažura ima moderni dizajn. Obrada od saten nikla daje lampi moderni stil - pogodan za dnevni boravak ili spavaću sobu s bilo kojim stilom. Jednostavno možete montirati lampu na bilo koji strop s kvalitetnom metalnom bazom. Ovi 5 abažura sa sivim rubovima na zaobljenim okviru ponude šik izgled. Lampa će zrači divno svjetlo kroz ove delikatne abažure, osvjetljavajući svaki kutak sobe. Ova ekskluzivna stropna lampa će se odlikovati jednostavnošću. Ova stropna lampa je pogodna za 5 E14 žarulja. Molim Vas zapamtite da žarulje nisu uključene u isporuci.
vidaXL žStropna svjetiljka sa staklenim sjenilima na valovitoj tračnici
vidaXL žStropna svjetiljka sa staklenim sjenilima na valovitoj tračnici
80,96 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe