vidaXL Podesivi stalak za odjeću s 4 kotačića i dvije prečke za vješanje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj svestrani stalak za odjeću će Vam pružiti praktično i prijenosno rješenje za pohranu vješanjih odjeća. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je st... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena jučer u 22:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Podesivi stalak za odjeću s 4 kotačića i dvije prečke za vješanje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Prikladno za
Širina (cm)
150
Visina (cm)
170
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003E2176
Prijavi grešku
Ovaj svestrani stalak za odjeću će Vam pružiti praktično i prijenosno rješenje za pohranu vješanjih odjeća. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je stalak za odjeću izdržljiv za godine korištenja. Ove dvije viseće tračice mogu proširiti do 150 cm, ovaj stalak za odjeću je osmišljen da bi se povećao prostor za sušenja dok koristite manji prostor. Visina može podesiti od 108 cm do 170 cm. Čvrsta polica na dnu se koristiti za sušenje ili smješanje cipela. zahvaljujući okretnih kotača na 360 stupnjeva, ovaj stalak za odjeću možete jednostavno premjestati. Dva kotača su opremljeni s kočnicama, dodajući stabilnost. Štoviše, lako možete ga sastaviti i održavati. Također, može se rastaviti za jednostavnu pohranu. Naš stalak za odjeću je lagan, jak i stabilan za pohranu i prijevoz vaše garderobe.
vidaXL Podesivi stalak za odjeću s 4 kotačića i dvije prečke za vješanje
vidaXL Podesivi stalak za odjeću s 4 kotačića i dvije prečke za vješanje
42,21 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe