SUPER BENEK hrana za mačke CORN CAT NATURAL - 7 l

SUPER BENEK hrana za mačke CORN CAT NATURAL - 7 l

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Super Benek Corn Cat Natural je inovativni mačji pijesak, proizveden od 100% prirodnog, biljnog materijala. Pritom se ne koriste kemijski dodatci, tako da je ovaj proizvo... Pročitaj cijeli opis
8,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod SUPER BENEK hrana za mačke CORN CAT NATURAL - 7 l. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003F3853
Prijavi grešku
Super Benek Corn Cat Natural je inovativni mačji pijesak, proizveden od 100% prirodnog, biljnog materijala. Pritom se ne koriste kemijski dodatci, tako da je ovaj proizvod kompostirajući i biološki razgradiv i lako se može ukloniti u kućnoj wc školjci. Zahvaljujući ogromnoj snazi upijanja se tekućine brzo apsorbiraju i pijesak pravi kompaktne, plosnate grude. To omogućuje jednostavno i udobno čišćenje mačjeg wc-a. Pijesak se osim toga odlikuje posebno učinkovitom neutralizacijom mirisa, mirisi se odmah apsorbiraju i savršeno upijaju. Zahvaljujući kakvoći se smanjuje širenje pijeska izvan mačjeg wc-a. Neutralni miris brine osim toga za najbolje prihvaćanje kod mačaka. Karakteristike proizvoda u pregledu: prirodni grudajući pijesak za mačke i male životinje do 100% od prirodnog, biljnog materijala: kompostirajući i biološki razgradiv uklanjanje u kućnoj wc školjci: grudice se otapaju u vodi slično kao wc papir posebno upijajući: tekućine se odmah upijaju i prave se kompaktne grudice učinkovito neutraliziranje mirisa: neugodni mirisi se savršeno apsorbiraju, za ugodni ugođaj u prostoriji veliko prihvaćanje kod mačaka: zahvaljujući prirodnog mirisu pijeska širenje pijeska izvan mačjeg wc-a je smanjeno kakvoćom pijeska
SUPER BENEK hrana za mačke CORN CAT NATURAL - 7 l
SUPER BENEK hrana za mačke CORN CAT NATURAL - 7 l
8,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe