Stolna pila Einhell TH-SS 405 E

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Pomoću pile za izrezivanje mogu se izvoditi precizni i komplicirani radovi na drvu, plastici, metalu, pleksistaklu i gipsu. Posebno je pogodna za izradu modela i ručni... Pročitaj cijeli opis

110,05 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 1:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Stolna pila Einhell TH-SS 405 E. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Napajanje na
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00EA020C
Prijavi grešku

Pomoću pile za izrezivanje mogu se izvoditi precizni i komplicirani radovi na drvu, plastici, metalu, pleksistaklu i gipsu. Posebno je pogodna za izradu modela i ručnih radova. Sa stabilnom paralelnom ručkom pile, lako je i precizno ravno piliti. Točnost pile za izrezivanje TH-SS 405 E dolazi do izražaja kad se radi u milimetarskom opsegu rada izrezivajući savršene okrugle forme ili krugove. Uređaj za otpuhivanje uklanja prašinu direktno sa predmeta obrade. Transparentna zaštita reznog lista pruža optimalnu zaštitu bez ometanja rada. Za koso izrezivanje moguće je prilagoditi radno postolje sve do 45 stupnjeva.

Stolna pila Einhell TH-SS 405 E
Stolna pila Einhell TH-SS 405 E
110,05 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe