Zeko koji želi zaspati Carl - Johan Forssen Ehrlin

Zeko koji želi zaspati Carl - Johan Forssen Ehrlin

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sura?ujuai sa psiholozima i psihoterapeutima, Carl-Johan Forssén Ehrlin, autor koji stoji iza ove naizgled jednostavne, no neobieno napisane priee, osmislio je inovativnu... Pročitaj cijeli opis
10,49 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Dolazi uskoro Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 2:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Zeko koji želi zaspati Carl - Johan Forssen Ehrlin. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0046E5A8
Prijavi grešku
Sura?ujuai sa psiholozima i psihoterapeutima, Carl-Johan Forssén Ehrlin, autor koji stoji iza ove naizgled jednostavne, no neobieno napisane priee, osmislio je inovativnu metodu u kojoj koristi sofisticirane psihološke tehnike utkane u prieu te na taj naein pomaže djeci da se opuste, utonu u san i spavaju mirno tijekom noai. Pri tom istiee kako tu nema posebne earolije, nego ima nešto i u znanosti – priea sugerira djeejoj podsvijesti da zaspi.

Ako ste nekada proueavali meditaciju ili se bavili njome, brzo aete prepoznati vokabular i tehnike koje slikovnica donosi – duboko disanje, opuštanje mišiaa, osjeaaj težine tijela i smirenosti, ostavljanje briga i problema iza sebe, ponavljanje varijacija izraza; spava ti se, sada zaspi… Autor savjetuje da se za uspavljivanje izdvoji vrijeme i otklone sva potencijalna ometanja, istiee koje dijelove priee treba proeitati sporije i tiše, koje naglasiti, kada spomenuti djetetovo ime, zijevnuti (djeci poznat signal pospanosti koji stvara empatiju) ili posuti earobni prah za uspavljivanje. Jedna od preporuka jest i da dijete tijekom eitanja ne gleda u ilustracije, nego da opušteno leži. Na roditelju je da prilagodi svoje izvo?enje priee nakon što vidi kako dijete reagira na pojedine predložene aktivnosti. Primjerice, ako se na spomen svog imena dijete previše razbudi, taj se dio može izostaviti, a ako ga pojedini dijelovi priee eine više pospanim, može ih se ponoviti. Pristup svakog roditelja individualan je i treba biti uskla?en s djetetovim reakcijama.

Ponekad ae dijete zaspati vea nakon nekoliko stranica priee, no u samom poeetku vjerojatno ae za to biti potrebno i nekoliko puta proeitati prieu. Sa stjecanjem rutine te uspostavljanjem mirne i opuštajuae atmosfere dijete bi svaku veeer trebalo zaspati sve brže i brže. Tajna protkana u redovima ove priee krije se u sugestiji djetetu da se fokusira na opuštanje i tako lakše utone u san. Slikovnicu, osim za veeernje uspavljivanje, možete koristiti i tijekom dnevnog odmora, individualno, ali i na veaoj skupini djece, primjerice u vrtiau.

Sama priea prati dogodovštine Zeke Zokija koji želi zaspati, no ne može, pa se u pratnji Mame Zeeice uputi do Strica Zijevka koji mu uvijek pomogne. Putem susreau tople i ljubazne likove – Pospanog Puža i Sovu Teških Oeiju.

Roditelji koji slikovnicu "Zeko koji želi zaspati" koriste za uspavljivanje slažu se u jednome – slikovnica uistinu pomaže da dijete brže utone u san!
Zeko koji želi zaspati Carl - Johan Forssen Ehrlin
Zeko koji želi zaspati Carl - Johan Forssen Ehrlin
10,49 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe