Čarobna kupka Doktora Proktora Jo Nesbo

Čarobna kupka Doktora Proktora Jo Nesbo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Niste valjda mislili da je Doktor Proktor cijelu karijeru proveo u podrumu samo kako bi izumio Prdoprah? U redu, u redu, nije taj prah za pr?enje do svemira mala stvar. A... Pročitaj cijeli opis
13,14 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Čarobna kupka Doktora Proktora Jo Nesbo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0046FB0C
Prijavi grešku
Niste valjda mislili da je Doktor Proktor cijelu karijeru proveo u podrumu samo kako bi izumio Prdoprah? U redu, u redu, nije taj prah za pr?enje do svemira mala stvar. Ali, nije ni Doktor Proktor od jueer. Hm. Ili možda jest? Earobna kupka Doktora Proktora još je genijalniji izum od Prdopraha. Kada, voda, malo earobne sapunice i – voila – vea ste u prošlosti, na poprištu neke od povijesnih epizoda, u društvu likova koje ste dosad vi?ali samo u udžbenicima iz povijesti. Nije moguae putovati kroz vrijeme? Aha. Pitajte Mrvu i Lisu. Ovaj put, u misiji spašavanja do ušiju zaljubljenog Doktora Proktora i njegove stare ljubavi, Juliette Margarine, nisu jurcali samo kroz mjesta, nego i kroz stoljeaa. Pritom, umalo su im glave došli zli vodenkonji na eelu s Barometrom, ganjala ih je Raspa s koturaljkom na drvenoj nozi, pa su malo skicirali Eiffelov toranj, šarmirali Ivanu Orleansku, torpedirali Napoleona u nebesa, otkazali bitku kod Waterlooa... Uglavnom, kada je spremna. I uopae ne brinite. Mrva sve drži pod kontrolom.
Čarobna kupka Doktora Proktora Jo Nesbo
Čarobna kupka Doktora Proktora Jo Nesbo
13,14 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe