VIDAXL prijenosni visoki plastenik s četiri police

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ovaj plastenik pogodan je, kako za stare, iskusne vrtlare, tako i za one koji se vrtlarstvom tek počinju baviti. Omogućuje skladištenje velikog broja biljaka...
Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 11:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod VIDAXL prijenosni visoki plastenik s četiri police. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00473AE2
Prijavi grešku

Ovaj plastenik pogodan je, kako za stare, iskusne vrtlare, tako i za one koji se vrtlarstvom tek počinju baviti. Omogućuje skladištenje velikog broja biljaka, a idealan je za produljenje žetve ili čuvanje sadnica od mraza.
Sa pokrovom od izdržljivog, zelenog polietilena koji omogućuje protok sunčeve svjetlosti, UV zaštitom te zaštitom od mraza, moguća šteta biljkama je smanjena na minimum, dok kvalitetna izrada od nepoderive plastike čini ovaj plastenik izvrsnom zamjenom za tradicionalni staklenik.
Plastificirani čelični okvir čvrst je i otporan, ali i iznimno lagan. Dolazi sa patentnim zatvaračima na prednjim vratima te otvorima za ventilaciju. Sa svake strane nalaze se po dvije praktične police.
Jednostavno ga je sastaviti i osigurati, bez upotrebe posebnih alata.
VIDAXL prijenosni visoki plastenik s četiri police
VIDAXL prijenosni visoki plastenik s četiri police
84,41 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe