Happy Dog Supreme Afrika - Ekonomično pakiranje: 2 x 12,5 kg

Happy Dog Supreme Afrika - Ekonomično pakiranje: 2 x 12,5 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nojevo meso je sve važnije u ishrani zahtjevnih pasa. Afrički noj je ekskluzivan i izuzetno rijedak izvor proteina što ga čini idealnim za pse s intolerancijom na hranu. ... Pročitaj cijeli opis
152,98 € -1 %
151,99 €
2-4 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CBDA9
Prijavi grešku
Nojevo meso je sve važnije u ishrani zahtjevnih pasa. Afrički noj je ekskluzivan i izuzetno rijedak izvor proteina što ga čini idealnim za pse s intolerancijom na hranu. Prepoznatljiv okus, tamnocrvena boja i laka probavljivost daju ovom mesu iznimni karakter. Krumpir ne sadrži gluten i zato se posebno preporučuje za životinje s intolerancijom na žitarice. Ova hrana povezuje nojevo meso i krumpir u jedinstvenu recepturu. Kvalitetna suha hrana je naročito pogodna za pse osjetljive na prehranu i njihove posebne potrebe, ali i za sve pse sladokusce. Happy Dog Supreme Afrika - proizvedena u Njemačkoj pod strogom kontrolom kvalitete: Potpuna hrana za sve odrasle pse s normalnim energetskim zahtjevima (20/10) Također kod alergija i intolerancije na hranu Nojevo meso kao jedini životinjski izvor proteina Bez soje, bez sastojaka koji zamjenjuju proteine Bez žitarica S bezgluteinskim krumpirom 90%-na probavljivost, prikladna za osjetljivi probavni sustav Recepture različitih vrsti Happy Dog Supreme hrane su posebno napravljene da se odlično mogu kombinirati s drugim vrstama Happy Dog te ih Vašem psu možete naizmjenice davati - i ponuditi mu 'kulinarsko putovanje po svijetu'. Happy Dog hrana za pse se proizvodi u bavarskom obiteljskom poduzeću od najboljih sastojaka prema najnovijim znanstvenim otkrićima. Happy Dog koristi prirodne sastojke, kao što je aromatično bilje i još mnogo toga. Rezultat je hrana prvoklasne kvalitete s garantiranim podrijetlom. Poklonite budućnost: najmanja zemlja u Africi, Ruanda je jedna od najsiromašnijih zemalja u svijetu. Oko 60 posto stanovništva živi ispod granice siromaštva. Stopa nepismenosti je 35 posto među odraslima. Happy Dog donira po prodanom pakovanju Happy Dog Supreme Afrika fiksni iznos (npr. 1,30 eura po svakom pakiranju od 12,5 kg) školi SOS Hermann-Gmeiner i SOS centru za strukovno obrazovanje u glavnom gradu Kigaliju. Tako se mladim ljudima omogućava početak samostalnog života. Kupite pseću hranu Happy Dog Afrika i poklonite budućnost! Kroketi:
Happy Dog Supreme Afrika - Ekonomično pakiranje: 2 x 12,5 kg
Happy Dog Supreme Afrika - Ekonomično pakiranje: 2 x 12,5 kg
151,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe