Super Benek Compact - 25 l (oko 20 kg)

Super Benek Compact - 25 l (oko 20 kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Super Benek Compact je snažno grudajući pijesak, koji je napravljen isključivo od 100% prirodnog bentonita najbolje kvalitete. Jednolika, fina zrna s promjerom od 0,5-2 m... Pročitaj cijeli opis
28,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
30,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Super Benek Compact - 25 l (oko 20 kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX004FED02
Prijavi grešku
Super Benek Compact je snažno grudajući pijesak, koji je napravljen isključivo od 100% prirodnog bentonita najbolje kvalitete. Jednolika, fina zrna s promjerom od 0,5-2 mm brinu za veliku izdašnost pijeska. Iznimno učinkovito upija tekućine i mirise i pritom brine za snažnu antibakterijsku zaštitu. S visokom snagom upijanja se stvaraju kompaktne grudice, koje se ne lijepe na pod posude. Super Benek Compact je sitne konzistencije i ne praši se. Odličan prirodni miris zemlje i pijeska brine za ugodno ozračje u stanu. Super Benek Compact u pregledu: Grudajući pijesak za mačke od bentonita Sitna zrna 0,5 - 2 mm: za visoku izdašnost pijeska i nježna za šapice Antibakterijski: zahvaljujući visokoj apsorpciji tekućina i mirisa Trenutno upijanje mirisa: brzo neutralizira neugodne mirise Snažno upijanje: brzo upija tekuinu i stvara plosnate, uske grudice malog volumena Ugodna konzistencija i miris prirodne podloge Ne praši se Korištenje Super Benek Compact pijeska: Ravnomjerno podijelite sloj pijeska od 3-5 cm po dnu posude. Redovito uklanjajte grudice i nadomjestite s istom količinom čistog pijeska. Pri temeljitom čišćenju bacite neiskorišteni pijesak u wc školjku.
Super Benek Compact - 25 l (oko 20 kg)
Super Benek Compact - 25 l (oko 20 kg)
28,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe