Tigerino Nuggies mačji pijesak - miris baby pudera grubo zrno - Ekonomično pakiranje: 2 x 14 l

Tigerino Nuggies mačji pijesak - miris baby pudera grubo zrno - Ekonomično pakiranje: 2 x 14 l

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tigerino Nuggies grudajući pijesak od 100% prirodne gline je grubo-zrnato i s time sprječava iznošenje zrnaca iz mačje WC-a. Stoga je Tigerino Nuggies mačji pijesak s vel... Pročitaj cijeli opis
20,58 € -11 %
18,29 €
2-4 dana
-11 %20,58 €
s dostavom 22,28 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
22,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Tigerino Nuggies mačji pijesak - miris baby pudera grubo zrno - Ekonomično pakiranje: 2 x 14 l. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0071570F
Prijavi grešku
Tigerino Nuggies grudajući pijesak od 100% prirodne gline je grubo-zrnato i s time sprječava iznošenje zrnaca iz mačje WC-a. Stoga je Tigerino Nuggies mačji pijesak s velikim zrnima posebno pogodan za mačke sa srednjom i dugom dlakom. Pijesak je sastoji od 100% prirodne gline. Osim toga upija pouzdano neugodne mirise i nježno miriše na baby puder - ugodan miris za Vas, a i za Vašeg kućnog ljubimca. Sve prednosti Tigerino Nuggies grudajući pijesak s grubim zrnima: Gruda odmah Vrlo visoka mogućnost upijanja - 4 puta izdašniji od uobičajenog pijeska 100% prirodna glina Brzo i dugo upijanje neugodnih mirisa Bez iznošenja zrnaca iz mačjeg WC-a Idealan za dugo-dlake mačke Porijeklom iz Njemačke - Made in Germany Brzo stvaranja malih grudica održava preostali pijesak suhim, a njihovo redovito uklanjanje lopaticom za pijesak ga čini higijenskim i svježim. Samo sada s nenadmašno dobrom cijenom - zgrabite brzo ! Savjeti & napomene: Najpogodnije mjesto za mačji WC je u toplim prostorijama s najmanje vlage. Brzo stvaranja malih grudica održava preostali pijesak suhim, a njihovo redovito uklanjanje lopaticom za pijesak ga čini higijenskim i svježim. Ako Vaša mačka ima poteškoća s prilagodbom, što se dešava vrlo rijetko, možete pomiješati prvu vrećicu Tigerino Nuggies s mačjim pijeskom koji ste prethodno koristili (utječe na učinkovitost). Primjena: 1. Napunite očišćeni mačji WC s Tigerino Nuggies velika zrna do cca. 7cm visine. 2. Dnevno uklonite izmet i nastale grudice. Po potrebi dodati još malo pijeska. 3. Očistite WC otprilike jednom mjesečno. 4. Uklonite pijesak u kućni otpad ili u skladu s lokalnim propisima o otpadu. Molimo nikada u WC!
Tigerino Nuggies mačji pijesak - miris baby pudera grubo zrno - Ekonomično pakiranje: 2 x 14 l
Tigerino Nuggies mačji pijesak - miris baby pudera grubo zrno - Ekonomično pakiranje: 2 x 14 l
18,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe