OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein Gold Standard, 4.5kg

OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein Gold Standard, 4.5kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
100% Whey Gold Standard - najprodavaniji i po mnogima najukusniji whey protein na svijetu za razvoj mišićne mase.

24 g proteina po obroku
Vi&scaron...
Pročitaj cijeli opis
166,64 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein Gold Standard, 4.5kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Težina sadržaja (g)
4500 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00738FD4
Prijavi grešku
100% Whey Gold Standard - najprodavaniji i po mnogima najukusniji whey protein na svijetu za razvoj mišićne mase.

24 g proteina po obroku
Više od 4 g glutamina i 5 g BCAA po mjerici
Opskrbljuje tijelo s više proteina nego ugljikohidrata
Izuzetni okusi

100% Whey Gold Standard predstavlja visokokoncentrirane proteine koji su još i poboljšani. Svaki obrok sadrži 24 grama visokokvalitetnih sirutkinih proteina s velikim udjelom izolata sirutke, najčistijim izvorom proteina.

100% Whey Protein Gold Standard sadrži: mikrofiltriran izolat sirutkinih proteina, izolat dobiven ionskom razmjenom, ultrafiltriran koncentrat sirutkinih proteina, hidrolizat sirutkinih peptida.

100% Whey Protein Gold Standard sadrži minimalnu količinu masnoća, kolesterola, laktoze i ostalih ugljikohidrata. Ova univerzalna formula sadrži i hidrolizirane sirutkine peptide i probavne enzime (laktaza i aminogen kompleks), koji još poboljšavaju probavu. Sastav se razlikuje od izvorne formule radi većeg sadržaja izolata sirutkinih proteina, koji je najskuplji izvor sirutkinih proteina.

Dodatna prednost proizvoda je velik sadržaj biološki aktivnih proteinskih mikrofrakcija, kao što su alfa laktoalbumin, glikomakropeptidi, beta laktoglobulin, imunoglobulin G, laktoferin, laktoperoksidaza i razni faktori rasta. Svaki obrok osigurava i više od četiri grama glutamina u različitim oblicima i pet grama razgranatih aminokiselina (BCAA). Pripravak se jednostavno promiješa i na raspolaganju je u novim odličnim okusima.

Način primjene:

U shaker stavite 250 - 300ml vode (bolja apsorpcija) ili u malomasnog mlijeka (bolji okus) a zatim 1 mjericu (cca 29g) Gold Standard 100% Whey-a. Preporučuje se piti 2 - 3 puta dnevno po jednu mjericu, npr. ujutro uz doručak i nakon treninga.

Dodati ugljikohidrate (glukoza ili vitargo) za postizanje boljeg anaboličnog učinka i popunjavanje glikogenskih rezervi. Može se koristiti kao i prvi obrok ujutro pomješan u malomasnom mlijeku sa zobenim pahuljicama.
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein Gold Standard, 4.5kg
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein Gold Standard, 4.5kg
166,64 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe