Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400

Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Odliean proizvod za masažu i akupunkturu toeaka na unutarnjoj strani noge. Tako?er, vježbanjem na ovom proizvodu razvijate koordinaciju i ravnotežu, aktivirate i jaeate m... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
28,14 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00742885
Prijavi grešku
Odliean proizvod za masažu i akupunkturu toeaka na unutarnjoj strani noge. Tako?er, vježbanjem na ovom proizvodu razvijate koordinaciju i ravnotežu, aktivirate i jaeate mišiae stabilizatore.Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400 je dizajniran za masažu i akupunkturu toeaka koje se nalaze na unutarnjoj strani noge. Tako?er, vježbanjem na ovom proizvodu razvijate koordinaciju i ravnotežu, aktivirate i jaeate mišiae stabilizatore.Rok isporuke: 7-10 dana.Masažom se podržava imunološki sustav, cirkulacija krvi, aktiviraju živeani završetci i zone koje imaju blagotvoran utjecaj na pravilan rad unutarnjih organa.Metoda vježbi ravnoteže pomaže u uklanjanju bolova u le?ima, bol u zglobovima i pomaže ojaeati tijelo. Koristeai ovaj rekvizit možete uevrstiti i oblikovati tijelo s naglaskom na noge, bokove, stražnjicu, trbuh..Profesionalni rekvizit namijenjen korištenju za razlieite vježbe kod kuae ili u klubovima za grupne i osobne programe.1 Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400
Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400
Massage Balance Trainer Insportline Bumy BC400
25,49 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe