Latex traka za vježbanje 4,45 cm

Latex traka za vježbanje 4,45 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Latex trake su savršeni pomoani alat za poveaanje otpora u vježbama pilatesa, kettlebella, crossfita i sl.Opis proizvoda:
Latex traka izra?ena u obliku prstena od slo...
Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,64 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Latex traka za vježbanje 4,45 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00745B90
Prijavi grešku
Latex trake su savršeni pomoani alat za poveaanje otpora u vježbama pilatesa, kettlebella, crossfita i sl.Opis proizvoda:
Latex traka izra?ena u obliku prstena od slojevitog lateksa za maksimalnu izdržljivost i dugi vijek trajanja.
Koristite jedan ili kombinaciju više latex bandova za efikasniji trening!

Karakteristike proizvoda:
* Dužina spojenog ispruženog prstena: 208 cm
* Širina latex trake: 4,45 cm
* Debljina latex trake: 0,45 cm
* Otpor: 22 - 54 kg

Power bendovi su savršeni pomoani alat za poveaanje otpora u vježbama sa kettlebellima, mrtvog dizanja, bench pressa ili kao samostalni trening kroz veliku paletu razlieitih vježbi vueenja i potisaka.

Trenirate li pilates, yogu, kettlebelle, Crossfit ili Power lifting, ovi bendovi od lateksa podiai ae kvalitetu vašeg treninga na višu razinu! Elastiena guma u obliku prstena pruža otpor u oba smjera, što znaei da su vaši mišiai optereaeni iz razlieitih kutova. To pojaeava intenzitet treninga i prisiljava mišiae da rade jaee i ueinkovitije.

Kada kontrahiramo mišiae oni postaju kraai i snažniji. Latex bendovi djeluju na suprotan naein, napetost raste što se više protežu, te na taj naein pružaju kontinuitet i najprirodniji otpor našim mišiaima. Vježbe s elastienim vrpcama najeešae su usmjerene na funkcionalne pokrete, dakle na taj naein dodajemo optereaenje u uobieajene pokrete tijela, a vrlo rijetko koristimo za izolranje pojedinih mišiaa.

Isto tako može se koristiti i za smanjenje optereaenja, npr. koristan je za "oduzimanje" težine tijela kod zgibova na vratilu, dipseva, sklekova na paralelama i sl.

Pakiranje: 1 Latex traka za vježbanje 4,45 cm
Latex traka za vježbanje 4,45 cm
Latex traka za vježbanje 4,45 cm
24,99 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe