Himalajska Krema od Goji Bobica 50ml

Himalajska Krema od Goji Bobica 50ml

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kupite Himalajsku Kremu od Goji Bobica 50ml po najboljoj cijeni. Goji bobice, koje se nazivaju Yin lijekom, koriste se u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 2.000 godi... Pročitaj cijeli opis
12,30 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
15,30 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 11:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Himalajska Krema od Goji Bobica 50ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Količina (ml/g)
50 ml/g
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0074B928
Prijavi grešku
Kupite Himalajsku Kremu od Goji Bobica 50ml po najboljoj cijeni. Goji bobice, koje se nazivaju Yin lijekom, koriste se u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 2.000 godina zbog njihove nevjerojatne moći zaustavaljanja starenja. Svakodnevnim korištenjem Himalajske kreme od goji bobica povećava se metabolizam vaših kožnih stanica zahvaljujući njezinoj moći zaustavljanja starenja, ubrzava se rast novih stanica, čineći time vašu kožu mekšom i elastičnijom (učinak protiv starenja). Vraća mladost na kožu vašeg lica i vrata na prirodan i blagotvorni način. Arganova ulja, šipak, avokado i karite maslac jamče da je ovaj proizvod bez ulja, stoga njezin sastav ne uključuje mineralna ulja. Himalajska krema od goji bobica ne ostavlja mastan trag na vašoj koži zbog svoje velike moći upijanja. Aloe vera i čimbenici koji pospješuju vlažnost cijeli će dan čuvati vašu kožu. Njezin učinak vidljiv je od prvog korištenja, a njezin blagi miris bez alergena podsjećat će vas da na vašoj koži djeluju goji bobice. Himalajska krema od goji bobica pogodna je i za žene i za muškarce, kao i za sve tipove kože. Način korištenja: Nanesite svakodnevno na lice i vrat, ujutro i navečer, uvijek na čistu i suhu kožu. Razmažite mekanim, kružnim masiranjem kako biste pojačali upijanje. Njezina tekstura i miris pružaju vam ugodan osjećaj udobnosti i blagostanja bez ostavljanja neželjenog sjaja na koži.
Himalajska Krema od Goji Bobica 50ml
Himalajska Krema od Goji Bobica 50ml
12,30 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe