Gel na bazi Puževe Sluzi

Gel na bazi Puževe Sluzi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kupite Gel na bazi Puževe Sluzi od 50 ml po najboljoj cijeni. Znanstvena istraživanja su pokazala koliko brzo se koža i oklop od puža obnavljaju nakon pretrpljenog udarca... Pročitaj cijeli opis
12,10 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
15,10 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Gel na bazi Puževe Sluzi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Količina (ml/g)
50 ml/g
Vrsta
gel
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0074B932
Prijavi grešku
Kupite Gel na bazi Puževe Sluzi od 50 ml po najboljoj cijeni. Znanstvena istraživanja su pokazala koliko brzo se koža i oklop od puža obnavljaju nakon pretrpljenog udarca. Puževa sluz ima obnavljajući efekt zahvaljujući prirodi. Sva ta svojstva se nalaze u gelu baziranom na puževoj sluzi, koji ujedno sadržava i aloe veru, alantoin i ekstrakt grožđa, a svi ti sastojci imaju dobar učinak na vašu kožu. Gel baziran na puževoj sluzi može se nanositi na kožu lica, ali za razliku od kreme na bazi puževe sluzi, bolje ga je primjenjivati na ostale dijelova tijela, posebno zbog različite gustoće. Donosimo vam najbolje kreme protiv starenja po najboljim cijenama.
Gel na bazi Puževe Sluzi
Gel na bazi Puževe Sluzi
12,10 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe