Ekonomično pakiranje: Rocco Junior 24 x 400 g - Govedina + kalcijBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Visokokvalitetna Rocco Junior hrana je posebno razvijena za potrebe štenaca i mladih pasa u fazi rasta. Rocco Junior sadrži mnoge vitamine i minerale koji su od vitalnog ... Pročitaj cijeli opis
39,96 € -7 %
36,99 €
2-4 dana
-7 %39,96 €
s dostavom 38,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
38,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje: Rocco Junior 24 x 400 g - Govedina + kalcijBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX007719C0
Prijavi grešku
Visokokvalitetna Rocco Junior hrana je posebno razvijena za potrebe štenaca i mladih pasa u fazi rasta. Rocco Junior sadrži mnoge vitamine i minerale koji su od vitalnog značaja za mladog psa. A dodatna doza kalcija se brine za dobru izgradnju strukture kostiju. Rocco Junior - za dobar početak dugog i zdravog života. Rocco Junior hrana sadrži meso najviše kvalitete i puno vrijednih i zdravih sastojaka: Ekstra dodatak kalcija: za zdrav rast Omega-3 i omega-6 masne kiseline: za lijepo krzno i zdravu kožu Vitamin A: za zdrave oči i kožu Vitamin D3: za izgradnju jakih kostiju i zuba Vitamin E: za snažne zglobne mišiće i srce Vitamin C: za zdrav rast i dobro opće stanje Biotin: za zdrav metabolizam, lijepu dlaku i zdravu kožu Rocco Junior vrhunska hrana je dostupna u raznim ukusnim varijantama: 24 x 400 g miješano pakiranje s po 12 konzervi puretine i telećih srca + kalcij i pilećih srca + riža + kalcij 24 x 400 g puretina i teleća srca + kalcij 24 x 400 g pileća srca + riža + kalcij 24 x 400 g piletina i divljač + riža + kalcij 24 x 400 g govedina + kalcij Bez prerađenog mesa Nije svako meso jednako. Mnogi proizvodi sadrže takozvano prerađeno meso koji djelomično oponaša prirodna vlakna mesa. Rocco zagarantirano proizvodi bez bilo kakvog prerađenog mesa, već koristi samo svježe meso. Životinjsko brašno (npr. koštano brašno), biljni proteini (npr. soja) ili punila nisu uključeni. Bez svinjskog mesa Ova hrana se sastoji najmanje 70% od govedine. Od kojih životinja je preostalih 30% mesa, možete prepoznati po okusu. Garantirano! Bez kemijskih dodataka Rocco koristi samo odgovarajuće svježe meso najviše kvalitete i ne upotrebljavaju se kemijski dodaci, poput umjetnih okusa, boja i konzervansa. Zbog posebno pažljive obrade zdrave hranjive tvari iz mesa i pravi okus mesa su sačuvani. Ova mokra hrana je bez glutena i žitarica. Rocco omogućava da Vaš pas bude u dobroj formi i da jede hranu odličnog okusa! ! Napomena: Ovaj proizvod nije dostupan u Švicarskoj!
Ekonomično pakiranje: Rocco Junior 24 x 400 g - Govedina + kalcijBESPLATNA dostava od 299kn
Ekonomično pakiranje: Rocco Junior 24 x 400 g - Govedina + kalcijBESPLATNA dostava od 299kn
36,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe