Extra pojaeani steznik za koljeno

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ovo je jedan od naših najpopularnijih steznika sa prilagodljivom šarkom. Veoma je kvalitetan i pruža dva glatka djelovanja: usmjereno djelovanje policentriene šar... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00788F3A
Prijavi grešku

Ovo je jedan od naših najpopularnijih steznika sa prilagodljivom šarkom. Veoma je kvalitetan i pruža dva glatka djelovanja: usmjereno djelovanje policentriene šarke i zaustavljanje hiperekstenzije koljena (ligamenti i tetive koji drže zglobove i koljena su suviše “labavi”). Obuhvaaa gumene štitnike za kondil(e) i uložak za zaustavljanje hiperekstenzije koji ublažuju bol i štiti koljeno.

Za proizvodnju ovog steznika korišteni su najsuvremeniji lagani materijali, ukljueujuai zupeanike koji se koriste u zrakoplovstvu i prilago?avaju se prirodnim kretnjama koljena. Neoprenska nogavica pruža terapeutsko zagrijavanje, dok ušivena potpora za patelu omoguauje njeno praaenje. Sadrži neoprensku nogavicu sa najlonskim oblogama na obje strane i neoprensko platno bez šavova na zadnjem djelu koje omoguauje koži da diše i tako pruža još veau udobnost.

Niskoprofilna (tiha, neprimjetna..) usmjerena policentriena šarka obezbje?uje dodatnu medijalnu i boenu podršku.

Steznik odgovara lijevom i/ili desnom koljenu.

Pažnja: Ne nositi preko otvorenih rana ili ukoliko ste podložni dermatitisu.

Extra pojaeani steznik za koljeno
Extra pojaeani steznik za koljeno
116,64 €
u Mcdavid Hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe