APPLE pametni telefon iPhone 7 2GB/32GB, Gold

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Apple iPhone 7 očarava dizajnom, kvalitetom izrade, mogućnostima i performansama. Apple ponovno ima smartphone koji postavlja mjerila, koji osvaja na prvi, ali i na sve d... Pročitaj cijeli opis
729,84 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 7:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mobis.hr ponudi
Ponuda trgovine mobis.hr za proizvod APPLE pametni telefon iPhone 7 2GB/32GB, Gold. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
ne
Broj pixela fotoaparata (u mio)
12 mio
Dual SIM
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX007AE874
Prijavi grešku
Apple iPhone 7 očarava dizajnom, kvalitetom izrade, mogućnostima i performansama. Apple ponovno ima smartphone koji postavlja mjerila, koji osvaja na prvi, ali i na sve druge poglede...
Vrlo sličan, ali nipošto ne i isti - Apple iPhone 7 ima drugačije postavljene trake za antene dok su vanjski gabariti kućišta praktično identični prethodniku. Estetski tu je nova super atraktivna Jet Black crna boja, sa sjajnim lakom, ali i mat crna izgleda izvrsno. Zapravo, sve boje izgledaju izvrsno...
Na dizajnu sličnosti s prethodnikom prestaju, jer novi Apple iPhone 7 sve zna i može bolje. Primjerice, od sada je vodootporan po IP67 standardu - znači, možete ga uroniti na metar dubine, do pola sata.
Naravno, to nećete isprobavati. No, ako vas uhvati kiša, morate s javiti tijekom tuširanja, ili ste znojni od joggiranja, vaš iPhone će biti siguran. To ulijeva dodatno povjerenje u inako vrhunsku kvalitetu iPhonea 7.
Poboljšan je i zaslon, koji sada može prikazati širi spektar boja, usporediv s onima koje gledamo na kino platnu. Vjernost prikaza je time podignuta na još viši nivo, i ovo je zasigurno jedan od najboljih zaslona na mobitelima, općenito.
Kao i do sada, zasloni na iPhone 7 i iPhone 7 Plus modelima se razlikuju veličinom, ali ne i kvalitetom - oba su Retina klase, s vrhunskim kontrastom, najboljim vidljivim kutom i sada još boljim prikazom boja.
Apple je opremio iPhone 7 sa novom kamerom. Novi senzor je uparen s ISP procesorom za obradu signala koji je uvjerljivo najsnažniji na tržištu, a značajno je poboljšana i optika.
Apple iPhone 7 ima veliki F1.8 otvor blende, a dobio je i optičku stabilizaciju slike. Rezultat su oštrije i kontrastnije slike u slabijim svjetlosnim uvjetima, te kvalitetniji i stabilniji video.
Performanse su usporedive s boljim prijensonim računalima, i trenutno ne postoji smartphone koji može parirati iPhoneu po brzini. Za to je zaslužan novi quad core A10 Fusion čip. Računajte na barem 30% bolju brzinu izvođenja u odnosu na prethonidka, te oko 50% bolje performanse grafike.
APPLE pametni telefon iPhone 7 2GB/32GB, Gold
APPLE pametni telefon iPhone 7 2GB/32GB, Gold
729,84 €
u mobis.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe