SuperNova (kom)

SuperNova (kom)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

SUPERNOVA

KONENTRIRANA PRE-WORKOUT FORMULA S 13 AKTIVNIM AGENTIMA, BEZ UGLJIKOHIDRATA.

Sadrži kombinaciju 4 vrsta kreatina Sa Supernova formulom mješavine koja ... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod SuperNova (kom). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX007B8288
Prijavi grešku

SUPERNOVA

KONENTRIRANA PRE-WORKOUT FORMULA S 13 AKTIVNIM AGENTIMA, BEZ UGLJIKOHIDRATA.

Sadrži kombinaciju 4 vrsta kreatina Sa Supernova formulom mješavine koja sadrži 8 aktivnih sastojaka Sadrži visoku razinu kofeina Raznoliki, ukusni okusi Performansi, dodatna energija, povećana budnost i veća koncentracija zajedno, sve to bez ugljikohidrata? Sada vam ništa više ne može stati na putu – povećajte svoje mišiće i premostite svoje granice bez uzimanja prekomjernih kalorija! Sa Supernova pre-workout proizvodom možete očekivati najbolji trening života, gdje je zajamčen prostor proširenja granica! Kome je namijenjena Supernova proizvod?

Onima koji traže pre-workout proizvode bez ugljikohidrata Fitnes sportašima u razdoblju mršavljenja - definiranja Onima koji se bave borilačkim sportovima Onima koji preferiraju proizvode u prašku Svaki sastojak Supernova proizvoda tijekom treninga oslobađa kozmičku energiju, a kada djeluju zajedno podići će vašu izvedbu kao nikad dosada. U nastavku ćemo pojasniti aktivne sastojka Supernova proizvoda prema funkcionalnim grupama: Supernova mješavina sadrži aktivne sastojke, koji povećavaju proizvodnju dušikovog monoksida u vašem tijelu te proizvodnju karnozina u vašim mišićima, te jedinstvenu kombinaciju dvije vrste L-arginina, L-citrulin malata, taurina i beta-alanin aminokiseline, vitamina i elemenata u tragovima.

Arginin nije esencijalna aminokiselina jer je može tijelo samo proizvesti, ali pod određenim uvjetima sinteza ne zadovoljava potrebe, stoga je potreban dodatni unos. Beta-alanin je posebna aminokiselina s kemijskom strukturom koja se razlikuje od proteinskih aminokiselina za izgradnju. Vitamini B3 i B6 doprinose smanjenu umora, stoga poboljšavaju trening i izdržljivost. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina te štiti stanice od oksidacijskog stresa i održava normalne mentalne funkcije. Pre-workout sadrži 4 oblika kreatina Kreatin i kreatin fosfat će osigurati opskrbu za proizvodnju energije. Kofein Kofein utječe na metabolizam stanica te produžuje određene efekte hormonalnog i živčanog sustava te osigurava povećano budnost i fizičke performanse. Supernova, kao i svi ostali BioTechUSA proizvodi, sastoji se od sigurno i pažljivo odabranih sastojaka.

UPUTE Pomiješati 9.4 g (1,5 mjerice) praška s 200 ml vode, 15 minuta prije treninga.













SuperNova (kom)
SuperNova (kom)
2,00 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe