HMB Mega Caps (120 kap.)

HMB Mega Caps (120 kap.)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

OLIMP HMB MEGA CAPS 1250HMB - Prehrambeni je dodatak u kapsulama - sadrži kalcijev ß-hidroksi- ß-metilbutirat. HMBzaustavlja katabolizam što znači da spriječava raskro... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod HMB Mega Caps (120 kap.). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX007F9244
Prijavi grešku

OLIMP HMB MEGA CAPS 1250HMB - Prehrambeni je dodatak u kapsulama - sadrži kalcijev ß-hidroksi- ß-metilbutirat. HMBzaustavlja katabolizam što znači da spriječava raskroj bjelančevina u tijelu i povećava anabolički učinak treninga za 50% jer stimulira sintezu bjelančevina. Učinkovito pripomogne povećavanju snage i mišićne mase te smanjuje dio suvišne tjelesne masnoće budući da ubrzava izgaranje masti. Jača imunski sistem i smanjuje stres koji se pojavlja zbog napornih fizičkih vježba, bolesti, tjelesnih travma ili gubitka tjelesne težine. Također pripomogne smanjivati razinu kolesterola u krvi.HMB Mega Caps prehrambeni je dodatak u kapsulama - sadrži kalcijev ß-hidroksi- ß-metilbutirat. Formula dopunjava prehranu kalcijevim ß-hidroksi- ß-metilbutiratom.ß-hidroksi- ß-metilbutirat je bioaktivna substanca, koja se javlja u hrani i ljudskom tijelu u malim količinama te je oblikovana iz aminokiseline L-levcin. HMB zaustavlja katabolizam, što znači da spriječava raskroj bjelančevina u tijelu i povećava anabolički učinak treninga za 50% jer stimulira sintezu bjelančevina.Učinkovito pripomogne povećavanju snage i mišićne mase te smanjuje dio suvišne tjelesne masnoće budući da ubrzava izgaranje masti. Jača imunski sistem i smanjuje stres koji se pojavlja zbog napornih fizičkih vježba, bolesti, tjelesnih travma ili gubitka tjelesne težine. Također pripomogne smanjivati razinu kolesterola u krvi.Potreba za HMB se pod uvjetima povećane fizičke aktivnosti povećava eksponentno. Uzimanje i dopunjavanje prehrane hidroksi-metilbutiratom prouzrukuje znatno poboljšanje tjelesnog kapaciteta za trening.HMB preporuča se prije svega kao dodatak prehrani za sportaše koji su izloženi velikim fizičkim naporima budući da poboljšava fizičku masu, snagu, izdržljivost i aerobnu sposobnost. Upotrebljiv je i kao »fat burner« i kao zaštita u programima za smanjivanje tjelesne težine. Preporučljiv je i za spriječavanje bolesnih simptoma, anti-oksidacijskog stresa i u doba okrijevanja nakon bolesti, ozljede i nakon operacija.

UPUTA ZA UPOTREBUOva formula namjenjena je fizički aktivnim osobama, osobama s prevelikom tjelesnom težinom, starijim osobama i onima koji okrijevaju kao sredstvo koje poboljšava izdržljivost, ubrzava smanjenje masnog tkiva i razvoj mišićne mase i snage.2-4 kapsula dnevno, za optimalne rezultate uzmite 1 kapsulu 2 do 4 puta na dan (prije doručka, prije treninga i poslije njega te prije spavanja).

HMB Mega Caps (120 kap.)
HMB Mega Caps (120 kap.)
30,74 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe