Sklopiva transportna torba - D 42 x Š 32 x V 30 cmBESPLATNA dostava od 299kn

Sklopiva transportna torba - D 42 x Š 32 x V 30 cmBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S ovom stabilnom i sklopivom putnom torbom će se Vaš ljubimac osjećati ugodno tijekom transporta do veterinara ili na putovanjima. Siva torba ima narančaste detalje. Prak... Pročitaj cijeli opis
31,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
32,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Sklopiva transportna torba - D 42 x Š 32 x V 30 cmBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0080FA9B
Prijavi grešku
S ovom stabilnom i sklopivom putnom torbom će se Vaš ljubimac osjećati ugodno tijekom transporta do veterinara ili na putovanjima. Siva torba ima narančaste detalje. Praktična putna torba je izrađena od lagane, mekane i stabilne EVA pjene. Široki remen za nošenje omogućava udoban transport za Vašeg ljubimca. Dvije rupice za zrak na obje strane osiguravaju Vašem četveronošcu dobru cirkulaciju zraka. Torbu se može koristiti i kao košaricu. Torba ima patente i time je moguće u potpunosti ukloniti gornju i donju stranu i ulaz. Vaša životinja može ulaziti i izlaziti s prednje strane kroz mrežasta vrata od najlona ili s gornje strane kroz poklopac koji se može otvoriti. Nakon korištenja možete ovu torbu jednostavno sklopiti i time štedite prostor. Pri tome se jednostavno s patentom spoje donja i gornja strana. Sklopiva torba se može s otvorenim vratima koristiti kao lijepa kućica za spavanje. Sklopiva putna torba u pregledu: Putna torba za manje pse i mačke do 6 kg Od stabilne EVA pjene: lagani i mekani materijal, koji osigurava stabilnost Sklopiva, i na taj način štedi prostor Praktična vanjska torba: za čuvanje poslastica i grickalica ili druge potrepštine; Š 14 x V 13 cm Poklopac / krov i donja strana se može u potpunosti skinuti zahvaljujući patentu - koristiva i kao košarica Vrlo dobra cirkulacija zraka Stabilne ručke i dodatno remen za nošenje Moderni dizajn Materijal jednostavno za održavanje Robusna površina Boja: siva s narančastim detaljima Materijal: Putna torba: kvalitetna EVA pjena Remen za nošenje: poliester Max. izdržljivost: 6 kg Otvori: Ulaz: Š 22 x V 18,5 cm Poklopac / krov: D 41 x max. Š 32 cm Rupice za zrak, ovalne: Š 2,5 x V 1,8 cm Težina same torbe: 1,3 kg Dimenzije: Ukupna dimenzija: D 42 x Š 32 x V 30 cm Unutarnje dimenzije: cca. D 40 x Š 30 x cca. V 25 cm Sklopljena: D 42 x Š 32 x V 11 cm
Sklopiva transportna torba - D 42 x Š 32 x V 30 cmBESPLATNA dostava od 299kn
Sklopiva transportna torba - D 42 x Š 32 x V 30 cmBESPLATNA dostava od 299kn
31,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe