VIDAXL brava za centralno zaključavanje auta

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Brava za centralno zaključavanje vrata je must-have proizvod za bilo koje vozilo za nadogradnju praktičnosti i sigurnosti vašeg automobila . <br/> <br/>... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 10:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod VIDAXL brava za centralno zaključavanje auta. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta dodatne opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00810070
Prijavi grešku
Brava za centralno zaključavanje vrata je must-have proizvod za bilo koje vozilo za nadogradnju praktičnosti i sigurnosti vašeg automobila .

Ovaj sustav središnjeg zaključavanja vrata omogućuje vozaču zaključavanje / otključavanje svih vrata prtljažnika na određenoj udaljenosti od automobila pritiskom na gumb na daljinskom upravljaču. U stanju zaključavanja , pritisnite gumb za blokiranje za tri sekunde, svjetla će zasvijetliti tri puta za lakše pronalaženje automobila.

Brava za središnje zaključavanje vrata je univerzalna za vozila s 2 i 4 vrata i pogodno za sva vozila sa 12 V napona. Sa 360 stupnjeva rotirajućom glavom motora, jednostavno je za instalaciju. Centralna brava dolazi u kompletu sa svim potrebnim elementima za instalaciju.

Upozorenje: daljinski upravljač je univerzalan dok je kluč upravljača primjenjiv samo na Audi, Skoda i VW uključujući Passat, Golf, Polo i Bora. Ako planirate da ga koristite na drugim vozilima, potreban vam je zamjena ključa, ali se ne brinite jer to je jednostavno za uraditi. Samo upotrebite odvijač kako biste odvili vijak, promjenite ključ s novim i vratite vijak. Vrlo je jednostavno.
VIDAXL brava za centralno zaključavanje auta
VIDAXL brava za centralno zaključavanje auta
67,03 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe