DUNLOP MXR M236 SUPER BADASS VARIAC FUZZ

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Super Badass Variac Fuzz je ostvarenje snova za gitariste koji traže vintage fuzz ton. Ovaj ukusan fuzz je agresivan i oštar, a uz okretaj pota možete dobiti ... Pročitaj cijeli opis
169,00 €
3-10 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o glazbena-kutija ponudi
Ponuda trgovine glazbena-kutija za proizvod DUNLOP MXR M236 SUPER BADASS VARIAC FUZZ. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008221B7
Prijavi grešku
Super Badass Variac Fuzz je ostvarenje snova za gitariste koji traže vintage fuzz ton. Ovaj ukusan fuzz je agresivan i oštar, a uz okretaj pota možete dobiti  ton prazne baterije koji je tražen od strane gitarista koji cijene dobar ton, bez potrebe za stvaranje zbirke polumrtvih baterija.

Da bi stvorio Super Badass Variac Fuzz, MXR dizajnerski tim skinuo je rijedak silicijski sklop, prilagodio ga i dodao Variac kontrolu tako da možete podesiti napon pedale bilo gdje od 5 do 15 V. Za taj prekrasan efekt saggy fuzz koji dobijete kao da 9V baterija gubi svoju snagu, samo smanjite napon okrećući Variac pot u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Povećanje napona podiže efekt headroom-a, otvarajući fuzz za transparentniji zvuk na 15V.

 Jednostavno sučelje Super Badass Variac Fuzz je zaokruženo s kontrolama tone, output i gain, a sve dolazi u metalnom kučištu.
DUNLOP MXR M236 SUPER BADASS VARIAC FUZZ
DUNLOP MXR M236 SUPER BADASS VARIAC FUZZ
169,00 €
u glazbena-kutija

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe