CAPITAL SPORTS COMPKET 20, tamno plava, 20 kg, natjecateljski Kettlebell, uteg u obliku kugle

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Čelična kugla za vježbanje u skladu sa natjecateljskim pravilima težine 20 kg. Ručka pogodna naime za brzo i brojno ponavljanje vježbi. Raznovrsna naprava za trening z... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS COMPKET 20, tamno plava, 20 kg, natjecateljski Kettlebell, uteg u obliku kugle. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Masa (kg)
20 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00832F62
Prijavi grešku

Čelična kugla za vježbanje u skladu sa natjecateljskim pravilima težine 20 kg. Ručka pogodna naime za brzo i brojno ponavljanje vježbi. Raznovrsna naprava za trening za povećanje snage mišića i koordinacije cijelog tijela. Trebate li ga za bumping, ljuljanje ili jednostavno kao dodatnu tjelesnu težinu u konkurentnom kettlebelle tvrtke Capital Sports naći ćete univerzalnu napravu za treniranje za sveukupno poboljšanje snage. Za razliku od normalnih utega aktivira na treningu sa kettlebellom, zahvaljujući svojoj posebnoj formi ne samo određene mišiće nego cijelu skupinu mišića. Troimenzionalne vježbe potiču suradnju i kordinaciju mišića držanja tijela i pokretnih mišića. Za optimalnu potporu treninga mario je Capital Sports pored natjecateljskih kettebella u uboičajenoj visokoj kvaliteti. Težina je izrađena u sklau sa važećim propisima natjecanja. To znači da ima zatvoreni čelični plašt, njegova unutarnja šupljina je ispunjena u zavisnosti od željene težine - u ovom slučaju cijeli kuglasti uteg teži 20 kg. Vanjske dimenzije svih kettlebellsa su identične, tako da usprkos različitim težinama omogućuju isti tijek vježbi. Njihove ručke su manje široke nego kod ne-standardnih kettlebella, što je posebno važno za brza i brojna ponavljanja vježbi bez gubljenja snage. Kako bi se iste dimenzije kugle mogle dobro razlikovati, ofarbane su lakom ovisno o njihovoj težini. Dostupna težina / boja: 20 kg / tamnoplava, 8 kg / boja lososa (proizvod 10028361), 12 kg / plava (proizvod 10028362), 16 kg / žuta (proizvod 10028363), 24 kg / zelena (proizvod 10028340), 28 kg / narančasta (proizvod 10028365), 32 kg / crvena (proizvod 10028366)

CAPITAL SPORTS COMPKET 20, tamno plava, 20 kg, natjecateljski Kettlebell, uteg u obliku kugle
CAPITAL SPORTS COMPKET 20, tamno plava, 20 kg, natjecateljski Kettlebell, uteg u obliku kugle
80,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe