Ekonomično pakiranje: Cosma Nature 12 x 140 g - tunjevina i škampi

Ekonomično pakiranje: Cosma Nature 12 x 140 g - tunjevina i škampi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Cosma Nature je prirodna hrana za mačke s posebno visokim udjelom mesa ili ribe od 75%. Raznolike kombinacije okusa s delikatnom tunjevinom, nježnim pilećim filetom ili o... Pročitaj cijeli opis
22,98 € -9 %
20,99 €
2-4 dana
-9 %22,98 €
s dostavom 24,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje: Cosma Nature 12 x 140 g - tunjevina i škampi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0083A9A3
Prijavi grešku
Cosma Nature je prirodna hrana za mačke s posebno visokim udjelom mesa ili ribe od 75%. Raznolike kombinacije okusa s delikatnom tunjevinom, nježnim pilećim filetom ili odabranim lososom - čak i u kombinaciji sa škampama, pilećom šunkom ili sirom - se brinu za raznolikost u mačjoj zdjelici. Svi sastojci su lako pečeni u vlastitom soku. Tako neiskrivljeni i čisti okus ostaje očuvan - za posebno iskustvo okusa. Cosma Nature u pregledu: vrlo visoki udio mesa od 75 %: mačke mesojede opskrbljuje kvalitetnim proteinima i velike je probavljivosti prirodni, svježi sastojci - lagano pečeni u vlastitom soku: sadrže prirodne hranjive tvari i potpuni, sočni okus namijenjena čak i osjetljivim mačkama: Cosma Nature se sastoji od nekoliko izabranih sastojaka i stoga je dobra i za izbirljive mačke u potpunosti bez dodataka: ne sadrži umjetne konzervanse, arome i bojila Vrlo visoka kvaliteta Cosma Nature hrane odgovara standardima humane hrane. Pomirišite hranu i sami se oduševiti posebnom Cosma kvalitetom: otvorite konzervu i pronjuškajte lagano hranu. Utvrdit ćete kako hrana miriši prirodno i izgleda ukusno. Vaša mačka će se zasigurno složiti s Vama. Cosma Nature u konzervi od 70 g nudi Vašoj mački različite vrste okusa na izbor: miješano pakiranje: po 2 konzerve od tunjevine, pilećeg fileta, pilećih prsa i tunjevina, tunjevina i škampi, piletine i lososa, piletina i pileće šunke tunjevina: sočna tuna, čista klasika tunjevina i škampi: svijetle trake tunjevine kuhane s ukusnim škampima pileći filet: nježni pileći filet, za čisto mesni užitak pileća prsa i tunjevina: duet nježnih pilećih prsa i svijetlih komadića tunjevine piletina i pileća šunka: nježna piletina i sočna šunka od piletine piletina i sir: nježna piletina i slasni sir piletina i losos: nježna piletina i odabrani komadići lososa Cosma Nature - prirodna i očuvana kompozicija za Vašu šapicu! Ostale opsežne informacije o proizvodima pronađite ovdje: Cosma Nature 6 x 140 g
Ekonomično pakiranje: Cosma Nature 12 x 140 g - tunjevina i škampi
Ekonomično pakiranje: Cosma Nature 12 x 140 g - tunjevina i škampi
20,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe