CAPITAL SPORTS PEGSTAR PEGBOARD, DASKA ZA ZGIBOVE, TRAININGSBOARD 102X30X3,8 CRNA

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Jednostavna ali izazovna: daska za zgibove kao atletska i stabilizirajuća jedinica za penjanje ili za Obstacle Courses. Postavlja nove granice: trenira napetost tijela... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS PEGSTAR PEGBOARD, DASKA ZA ZGIBOVE, TRAININGSBOARD 102X30X3,8 CRNA. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0083E43F
Prijavi grešku

Jednostavna ali izazovna: daska za zgibove kao atletska i stabilizirajuća jedinica za penjanje ili za Obstacle Courses. Postavlja nove granice: trenira napetost tijela, stabilizaciju, koordinaciju i izdržljivost. Daska visoke kvalitete od drveta topole sa izbušenim rupama za vertikalnu ili horizontalnu ugradnju. Izazovno i učinkovito: S CAPITAL SPORTS Pegstar Pegboard trenirajte svoje tijelo, stabilizaciju, koordinaciju i izdržljivost u jednom, prilikom horizontalnog ili vertikalnog premještanja. Pegstar Pegboard je pogodan za teretane ali za vježbanje kod kuće. Kao atletska i stabilizacijska jedinica za penjače i za sve koji su postavili nove granice u vježbanju uz klasično vježbanje na šipci za zgibove. Jedna daska, dva drvena kolca i bezbroj mogućnosti za vježbanje. Najbolji uređaji za trening ne trebaju dugotrajno postavljanje kako bi ste dobili maksimalnu učinkovitost. Mnogobrojne vježbe se fokusiraju na mišiće torza i ramena te postižu složen i zahtjevan trening. Jednostavna sprava za trening, koji postavlja nove granice: CAPITAL SPORTS Pegboard daska za zgibove. Dostupne veličine: 102x30cm, 43x30cm (proizvod 10030974), 72x30cm (proizvod 10030975).

CAPITAL SPORTS PEGSTAR PEGBOARD, DASKA ZA ZGIBOVE, TRAININGSBOARD 102X30X3,8 CRNA
CAPITAL SPORTS PEGSTAR PEGBOARD, DASKA ZA ZGIBOVE, TRAININGSBOARD 102X30X3,8 CRNA
75,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe