CAPITAL SPORTS BEASTBAR HEX-BAR, ŠIPKA ZA UTEGE DEADLIFT TRICEPS MAX. 300 KG

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Profesionalna Hex-Bar šipka za utege za shrugs, deadlifts ili čučnjeve. Trap-Bar sa crnim oksidacijskim slojem i hrapavim ručkama, dvije različite poyicije prijanjanja... Pročitaj cijeli opis

319,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS BEASTBAR HEX-BAR, ŠIPKA ZA UTEGE DEADLIFT TRICEPS MAX. 300 KG. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Masa (kg)
21.5 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0085FB2F
Prijavi grešku

Profesionalna Hex-Bar šipka za utege za shrugs, deadlifts ili čučnjeve. Trap-Bar sa crnim oksidacijskim slojem i hrapavim ručkama, dvije različite poyicije prijanjanja i maksimalnom opterećenju do 300 kg. Alternativa za klasičnu šipku, koja štiti kralježnicu i koljena zahvaljujući promjeni težišta. Deadlift je ultimativan test snage gornjeg dijela tijela, ali tlak na donji dio kralježnice je velik. Savršenom alternativom za klasične šipke Vam nudi CAPITAL SPORTS Beastbar Hex-Bar. U usporedbi sa treningom sa klasičnom šipkom se težište pri šesterokutnoj šipci nalazi u visini kukova. Utege dižete do visine na strani tijela te tako nastaje manji tlak na donji dio kralježnice. Prednost promijenjenog radijusa kretanja je u tome što si možete staviti veće opterećenje. Ostali efekti Beastbar Hex-Bara: više utega, koje možete staviti, ošterećenje se proširuje i na mišiće nogu te tako dolazi k ljepšem oblikovanju mišića. Bilo da radite shrugs, deadlifts ili čučnjeve: obe pozicije držanja Vam dozvoljavaju veliki broj vježbi do maksimalne nosivosti 300 kg. Zahvaljujući hrapavoj površini ručki, imate uvijek čvrsto i sigurno držanje. Kao alternativa koja štiti kralježnicu i koljena ili kao dodatak za vježbanje - CAPITAL SPORTS Beastbar Hex-Bar.

CAPITAL SPORTS BEASTBAR HEX-BAR, ŠIPKA ZA UTEGE DEADLIFT TRICEPS MAX. 300 KG
CAPITAL SPORTS BEASTBAR HEX-BAR, ŠIPKA ZA UTEGE DEADLIFT TRICEPS MAX. 300 KG
319,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe