VIDAXL 3-Dijelni set kofera, srebrni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilo da idete na poslovni put ili godišnji odmor, ovaj prekrasni set kofera osigurava da možete spakirati sve što vam je potrebno. Ovaj čvrsti set ima visok... Pročitaj cijeli opis
120,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod VIDAXL 3-Dijelni set kofera, srebrni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Kotačići
da
Ručka na izvlačenje
da
Vrsta kovčega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX019231F2
Prijavi grešku
Bilo da idete na poslovni put ili godišnji odmor, ovaj prekrasni set kofera osigurava da možete spakirati sve što vam je potrebno. Ovaj čvrsti set ima visokokvalitetan, izdržljivi oklop od ABS-a i sigurnosne brave kako bi zadržao vaše stvari na sigurnom. Unutarnji remeni za zatezanje čuvaju vaše stvari organizirane i na istom mjestu gdje ih [...] Bilo da idete na poslovni put ili godišnji odmor, ovaj prekrasni set kofera osigurava da možete spakirati sve što vam je potrebno. Ovaj čvrsti set ima visokokvalitetan, izdržljivi oklop od ABS-a i sigurnosne brave kako bi zadržao vaše stvari na sigurnom. Unutarnji remeni za zatezanje čuvaju vaše stvari organizirane i na istom mjestu gdje ih stavite. Osim ergonomske teleskopske ručke, svaki kofer je također opremljen s 2 ručke za nošenje (na vrhu i sa strane) i četiri kotača s rotacijom od 360 stupnjeva koji čine vaše putovanje ugodnim iskustvom. Vrlo izdržljiv i lagan, ovaj set putnih kofera je odličan kompanjon za svako putovanje. Isporuka uključuje tri kofera različitih dimenzija, a manji koferi mogu biti pohranjeni u većima radi uštede prostora.Boja: SrebrnaMaterijal: ABSVeličina: S, 45,5 x 30 x 20 cm (D x Š x V)Veličina: M, 55 x 36 x 22 cm (D x Š x V)Veličina: L, 66 x 41 x 24 cm (D x Š x V)Duljina ručke, mjerena od tla do pune dužine: 94 cm (S), 108 cm (M), 108,5 cm (L)Unutarnji remeni za zatezanjeSigurnosna bravaČetiri kotačića koji se okreću za 360 stupnjevaErgonomske teleskopske ručke2 ručke za prenošenje (gornja i bočna)Manji koferi se mogu pohraniti u veće kako bi se uštedio prostor Vrlo izdržljivi i lagani
VIDAXL 3-Dijelni set kofera, srebrni
VIDAXL 3-Dijelni set kofera, srebrni
120,78 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe