vidaXL Rotirajući Ražanj za Roštilje sa Profesionalnim Motorom Čelik 900 mm

vidaXL Rotirajući Ražanj za Roštilje sa Profesionalnim Motorom Čelik 900 mm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Materijal vilica i nabodala: kromirani čelikMaterijal kućišta motora : Nehrđajući čelikUkupna duljina: 1070 mmDuljina nabodala (osim ručke): 900 mm2 vilice ražnja sa vijc... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 14:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Rotirajući Ražanj za Roštilje sa Profesionalnim Motorom Čelik 900 mm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oprema za
Vrsta opreme za roštilj
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017A5B00
Prijavi grešku
Materijal vilica i nabodala: kromirani čelikMaterijal kućišta motora : Nehrđajući čelikUkupna duljina: 1070 mmDuljina nabodala (osim ručke): 900 mm2 vilice ražnja sa vijcima za pričvršćivanjeSnaga motora: 220-240 V, 50/60 Hz, 4 WDimenzije motora: 110 x 74 x 130 mm (D x Š x V)Duljina kabla: 1,2 mSa utegom ravnotežeSa bakelitnom ručkom Ovaj motorizirani rotirajući ražanj će dodati nevjerojatan okus, vašim jelima sa roštilja, od zlatno-smeđe pečene piletine do nekog drugog mesa i hrskavog povrća. Ovaj set je osmišljen kako bi se koristio sa plinskim ili roštiljem na ugljen kao i na otvorenoj vatri. Motorizirani ražanj će se automatski uključiti, osiguravajući tako ravnomjerno pečenje svega što želite da ispečete. Širina između vilica može se podesiti da se prilagodi hrani raznih veličina i oblika, a zatim pričvrstiti vijcima za zaključavanje. Utega za ravnotežu se isporučuje za dodavanje dodatnog utega na jednoj strani kada je to potrebno. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala,ražanj se lako čisti i održava. Ovaj komplet nije samo za ljubitelje mesa,nego se također može koristiti za prIpremu krumpira, kukuruza, itd. Napravite gozbu na otvorenom za svoju obitelj i prijatelje!Materijal vilica i nabodala: kromirani čelikMaterijal kućišta motora : Nehrđajući čelikUkupna duljina: 1070 mmDuljina nabodala (osim ručke): 900 mm2 vilice ražnja sa vijcima za pričvršćivanjeSnaga motora: 220-240 V, 50/60 Hz, 4 WDimenzije motora: 110 x 74 x 130 mm (D x Š x V)Duljina kabla: 1,2 mSa utegom ravnotežeSa bakelitnom ručkom
vidaXL Rotirajući Ražanj za Roštilje sa Profesionalnim Motorom Čelik 900 mm
vidaXL Rotirajući Ražanj za Roštilje sa Profesionalnim Motorom Čelik 900 mm
86,54 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe