KLARFIT BAR LERINA, CRNA, ŠIPKA ZA BALET, 110X113 CM, PRIJENOSNA, VISINSKI PODESIVA, ČELIK

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Lagano kao balerina: prijenosna šipka za balet ili pilates vježbe na svakom mjestu. Stabilna, samostojeća konstrukcija sa podesivom visinom u rasponu od 70 do 113 cm. ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 10:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARFIT BAR LERINA, CRNA, ŠIPKA ZA BALET, 110X113 CM, PRIJENOSNA, VISINSKI PODESIVA, ČELIK. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008777AD
Prijavi grešku

Lagano kao balerina: prijenosna šipka za balet ili pilates vježbe na svakom mjestu. Stabilna, samostojeća konstrukcija sa podesivom visinom u rasponu od 70 do 113 cm. Tretirano bojom u prahu, kromirana čelična šipka, promjer šipke 38 mm. Šipka za balet Bar Lerina omogućuje vježbe baleta ili pilates svagdje gdje želite: kod kuće, u studiju ili u parku.

Doći do forme putem plesa i baleta - to omogućuje šipka za balet Klarfit Bar Lerina. Možete ju koristiti za vježbe držanja i baletnih figura, ali također i za pilates i vježbanje nogu, stomaka, leđa i stražnjice. Šipka osigurava različite mogućnosti vježbanja. Štoviše u potpunosti je prijenosna, samostojeća konstrukcija sa dužinom od 110 cm omogućuje trening gotovo na svako mjestu : u nekoliko poteza ruke je rastavljena kako bi se jednostavinje prenijela na drugo mjesto, a nakon toga ju brzo i jednostavno složite.

Visina poprečne šipke je podesiva u rasponu od 70 do 113 cm, što također doprinosi fleksibilnim vježbama. Promjer poprečne šipke je 38 mm što osigurava dobar hvat prilikom vježbi. Mobilna šipka za balet je izuzetno čvrsta, stabilna i u potpunosti izrađena od čelika, tretirana bojom u prahu, kromirana. Lučne noge sa širinom od 80 cm osiguravaju sigurno stajanje bez rizika prevrtanja prilikom vježbanja.

Cijeli svijet baleta u kombinaciji sa modernim fitness vježbama: šipka za balet Klarfit Bar Lerina će Vas dovesti do tijela kakvo ste oduvijek sanjali. Dostupne opcije: roza (Broj proizvoda: 10031409), crna (10031410)

KLARFIT BAR LERINA, CRNA, ŠIPKA ZA BALET, 110X113 CM, PRIJENOSNA, VISINSKI PODESIVA, ČELIK
KLARFIT BAR LERINA, CRNA, ŠIPKA ZA BALET, 110X113 CM, PRIJENOSNA, VISINSKI PODESIVA, ČELIK
72,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe