SCHUBERT klavijatura s osvijetljenim tipkama ETUDE 225

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Električne klavijature za početnike: 61 osvjetljenih tipki sa dinamičnim udarom, 255 glasova, 255 pratećih ritmova i 50 demo pjesama. Sučelje USB-MIDI, AUX ulaz, ulaz za ... Pročitaj cijeli opis
147,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod SCHUBERT klavijatura s osvijetljenim tipkama ETUDE 225. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0088E76A
Prijavi grešku
Električne klavijature za početnike: 61 osvjetljenih tipki sa dinamičnim udarom, 255 glasova, 255 pratećih ritmova i 50 demo pjesama. Sučelje USB-MIDI, AUX ulaz, ulaz za mikrofon i slušalice, funkcija snimanja i playback. Inteligentna funkcija vježbanja sa 3 načina podučavanja, svjetleći kontroliranom tipkovnicom i postupnim učenjim ritma i melodija.
61 osvjetljenih tipki dinamičnimi na udarce poziva klavir Schubert Etude 225 USB na put u magični svijet tonova i potiče početnike na ponavljanje sviranja i vježbanje vlastitih melodija. 225 glasova, 225 ritmova, 50 demo pjesama i početna sekcija sa udaraljkama omogućuje umjetnicima - početnicima razvijati svoju kreativnost do maksimuma. Pitch bend kotačić i ostali efekti - kao sustain ili vibrato - proširuju performativan karakter tipki.
Osim klasičnog učenja nota iz osnova, električni klavir Schubert Etude 225 USB nudi mogućnost intuitivnog upoznavanja sa tipkovnicom. Inteligentan funkcija za vježbanje služi za postupno učenje nota u 3 načina učenja. Korak po korak se uvježbavaju tonovi, melodije i ritam, pri čemu vježbanje prati pozadinsko osvjetljenje tipke.
Dodatne vježbe možete reproducirati na tipkama zahvaljujući USB-MIDI sučelju. Smislen dodatak pri stvaranju vlastitih melodija predstavlja funkcija snimanja. Funkcija podjele klavijature na područje basova i melodije omogućuje sviranje klavira dvijema osobama istovremeno, što je korisno za sviranje sa učiteljem klavira ili drugim sviračima. 3,5 mm izlaz za slušalice osigurava diskretno sviranje u bilo kojem dijelu dana, čak i po noći. Ulaz za mikrofon omogućuje uključivanje pjevanja u sviranje.
Električne klavijature Schubert Etude 225 USB uvest će početnike sasvim intuitivno u crno-bijeli svijet tipki, u kojemu se tonovi i disonancije spajaju u harmoničnu zvučnu sliku.
SCHUBERT klavijatura s osvijetljenim tipkama ETUDE 225
SCHUBERT klavijatura s osvijetljenim tipkama ETUDE 225
147,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe