AUNA MIC-900B-LED USB, mikrofon SET V3, KONDENZATORSKI mikrofon + NOSAČ ZA mikrofon, LED

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Kućni audio set: interkomunikativan USB kondenzatorski mikrofon sa kardioidnom karakteristikom, LED osvjetljenjem i nosačem za mikrofon koji se brzo postavlja, za kućn... Pročitaj cijeli opis

113,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod AUNA MIC-900B-LED USB, mikrofon SET V3, KONDENZATORSKI mikrofon + NOSAČ ZA mikrofon, LED. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00895894
Prijavi grešku

Kućni audio set: interkomunikativan USB kondenzatorski mikrofon sa kardioidnom karakteristikom, LED osvjetljenjem i nosačem za mikrofon koji se brzo postavlja, za kućno snimanje. Mikrofon: Plug & Play kompatibilan sa Windows i Mac računalima, uključujući mikrofonski terinal sa adapterom sa navojem, USB kabal i praktična zaštitna futrola.

nosač za mikrofon: jednostavna montaža na dasku pisaćeg stola ili na policu, pomoću mehaničkog stezanja, visoka nosivost 1,5 kg, uključujući držač za mikrofon. Brz i jednostavan put ka kućnom audio studiju: USB mikrofon set V3 auna MIC-900B-LED sadrži osim kondezatorskog auna MIC-900B-LED mikrofona i nosača za mikrofon.

Auna MIC-900B-LED je kondenzatorski mikrofon, namjenjen za svrhu digitalnog korištenja. Povezivanje sa računalom ili laptopom osigurava USB kabal a zahvaljujući Plug & Play mikrofon je odmah pripremljen za korištenje. Mikrofon se specijalizira na pjevanje i govor a sa sample rate 16 bit/48 kHz i sa uravnoteženom kardioidnom karakteristikom omogućuje snimanje u najboljoj kvaliteti zvuka, a time stvara idealan materijal za audio mastering u produkciji pjesama ili vođenja vlastitog radio streama.

Priloženi mikrofonski pauk služi za držanje mikrofona auna MIC-900B-LED. Najlonska zaštita pri tome smanjuje rezonančne akustične vibracije i neželjene zvukove, koji se mogu pojaviti u konstrukciji. Zahvaljujući adapteru sa navojem od 5/8'' i 3/8" možete pauka bez napora namontirati na standardni stalak za mikrofon. Dugi vijek trajanja i prilikom čestog premještanja Vam osigurava robusna, osnovna, metalna konstrukcija i stabilna čelična košarica. 16 mm electret mikrofon kapsula dodaje mikrofonu izuzetnu zaštitu.

Sklopiv, jednostavan za rukovanje, stalak za mikrofon Malone ST-1.2 će Vam pomoći brzo i jednostavno pripremiti mikrofon za korštenje. Brzo ga sklopite, spremite u torbu, te ga ponovo u nekoliko koraka složite. Sve što trebate je rub stola ili police, gdje ćete ga pomoću vijka brzo pričvrstiti.

Još nikada nije bilo tako jednostavno biti dio modernog svijeta showbiza! Radite kao profesionalci - sa mikrofonskim stalkom auna MIC-900B-LED USB mikrofon setom V3!

AUNA MIC-900B-LED USB, mikrofon SET V3, KONDENZATORSKI mikrofon + NOSAČ ZA mikrofon, LED
AUNA MIC-900B-LED USB, mikrofon SET V3, KONDENZATORSKI mikrofon + NOSAČ ZA mikrofon, LED
113,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe