Whiskas 1+ tunjevina - 14 kgBESPLATNA dostava od 299kn

Whiskas 1+ tunjevina - 14 kgBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Whiskas 1+ tunjevina suha mačja hrana je napravljena sa svježom ribom i sadrži važne vitamine i minerale. Posebnost Whiskas suhe mačje hrane su ukusni kroketi: hrskavi iz... Pročitaj cijeli opis
49,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Whiskas 1+ tunjevina - 14 kgBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008983C0
Prijavi grešku
Whiskas 1+ tunjevina suha mačja hrana je napravljena sa svježom ribom i sadrži važne vitamine i minerale. Posebnost Whiskas suhe mačje hrane su ukusni kroketi: hrskavi izvana s ukusnim mesnim punjenjem. Whiskas 1+ suha mačja hrana je potpuna hrana za odrasle mačke i pridonosi očuvanju zdravlja i zadovoljstva. Kakvoća hrane potpomaže zdravlje zubi Vašeg ljubimca. S nježnim učinkom trljanja se sprječava zubni kamenac. Sadržani vitamin A brine za duže očuvanje vida Vaše mačke. Uz to je hrana specijalizirana za sprječavanje oboljenja mokraćnih puteva. Obrok s Whiskas 1+ tunjevina znači nudi sve što je potrebno Vašoj mački za dug i sretan život. Whiskas 1+ tunjevina u pregledu: Suha potpuna hrana za odrasle mačke od 12 mjeseci Sa slasno napunjenim Knackits: izvana hrskavima, iznutra mekanima i sa slasnim punjenjem Potpomaže njegu zubi: nježnim učinkom trljanja se sprječava zubni kamenac Za zdravlje mokraćnih puteva: potpomaže rad mokraćnih puteva i sprječava oboljenja Za snažan vid: povišeni udio vitamina A potpomaže vid Vaše mačke Kvalitetni i zdravi sastojci za uravnoteženu prehranu Odriče se korištenje umjetnih aroma S praktičnim plastičnim zatvaračem: omogućuje ponovno zatvaranje vrećice nakon svakog hranjenja i tako duže održava hranu svježom
Whiskas 1+ tunjevina - 14 kgBESPLATNA dostava od 299kn
Whiskas 1+ tunjevina - 14 kgBESPLATNA dostava od 299kn
49,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe