Ekonomično pakiranje: 2 x 3,8 kg Whiskas - Piletina

Ekonomično pakiranje: 2 x 3,8 kg Whiskas - Piletina

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Suha hrana od Whiskasa se priprema sa svježim mesom, baš onako kako to mačke vole. Iz tog razloga ova hrana sadrži važne vitamine i minerale. Jedna posebnost ove hrane su... Pročitaj cijeli opis
33,58 € -27 %
24,49 €
2-4 dana
-27 %33,58 €
s dostavom 25,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
25,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje: 2 x 3,8 kg Whiskas - Piletina. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008A7EAA
Prijavi grešku
Suha hrana od Whiskasa se priprema sa svježim mesom, baš onako kako to mačke vole. Iz tog razloga ova hrana sadrži važne vitamine i minerale. Jedna posebnost ove hrane su ukusni kroketi: hrskavi izvana s ukusnim mesnim punjenjem. Na taj način ćete razmaziti Vašeg ljubimca cijeli dan s prikladnom poslasticom! Raznolikost Whiskas hrane nudim Vašoj mački sve što voli. Whiskas osigurava raznolikost na jelovniku Vašeg ljubimca. Whiskas Adult piletina: s mesnim punjenjem, ukusna piletina posebno za odrasle mačke, Dental Protection Plus i ukusne knackits u jednom Whiskas Adult tunjevina: s punjenjem od tune - suha hrana za odrasle mačke, s ukunsim knackits i Dental Protection Plus Whiskas Adult janjetina: za odrasle mačke, ukusna suha hrana s hrskavim knackits, posebna Dental Protection Plus za njegu zubi, s finom janjetinom Profitirajte sada: 2 x 3,8 kg Whiskas suha hrana u duplom pakiranju po Vašem izboru - po još povoljnijoj cijeni! Dodatne informacije možete pronaći na sljedećim poveznicama. Molimo uzmite u obzir da ova posebna ponuda vrijedi samo pod narudžbenim brojem 603022. Whiskas Adult piletina Whiskas Adult tunjevina Whiskas Adult janjetina
Ekonomično pakiranje: 2 x 3,8 kg Whiskas - Piletina
Ekonomično pakiranje: 2 x 3,8 kg Whiskas - Piletina
24,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe