Blumfeldt Troja, kameno ognjište, promjer 75 cm, rešetka za roštiljanje, čelik, MgO

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Dekorativno ognjište prmjera 75 cm, izrađeno od čelika i kamena od MgO-cementa. Otvoreno ognjište za korištenje sa drvenim ugljenom ili drvom, nema više izgorenih rupa... Pročitaj cijeli opis

188,13 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Blumfeldt Troja, kameno ognjište, promjer 75 cm, rešetka za roštiljanje, čelik, MgO. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
75
Težina (kg)
20
Visina (cm)
40
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008B4879
Prijavi grešku

Dekorativno ognjište prmjera 75 cm, izrađeno od čelika i kamena od MgO-cementa. Otvoreno ognjište za korištenje sa drvenim ugljenom ili drvom, nema više izgorenih rupa na travnjaku. Uključujući mrežastu kupolu za zaštitu od iskri, rešetku za roštiljanje, uključujući i žarač. Ponovno upaliti plamen strasti: u kamenom ognjištu Blumfeldt Troja vatra pucketa vrlo impresivno.

Promjer čelične posude 75 cm nudi dovoljno prostora za buduće ognjište od drva, drvenog ugljena ili briketa. Dekorativna baza od MgO-cementa povećava dojam pucketajuće vatre. Čelična kupola štiti od iskri, za vrijeme ne korištenja se može jednostavno postaviti na stranu. Drvo ili ugljen se stavljaju na rešetku, što osigurava njihovo čisto spaljivanje i skladištenje pepela na dno posude.

Zaštitni štit, štiti travnjak ili pod od toplog plamena. Time više ništa ne stoji na putu zabavnim trenucima pri logorskoj vatri. Kameno ognjište Blumfeldt Troja je ukratko dekorativan element u dvorištu, vrtu ili na terasi, bez ili sa plamenom. Izrađen od lijevanog čelika i željeza nudi ne samo rustikalan šarm, nego također i izvanrednu robusnost i otpornost na vremenski utjecaj. Rešetka služi za roštiljanje i pravu roštilj zabavu.

Tako lijepo kao Helena od Troje! Kada se kameno ognjište Blumfeldt Troja upali, rasplamasat će se i plamen strasti.

Molimo imajte na umu da se ognjište isporučuje kao montažni set. Montaža traje - na temelju individulanih vještina - približno 20 minuta.

Blumfeldt Troja, kameno ognjište, promjer 75 cm, rešetka za roštiljanje, čelik, MgO
Blumfeldt Troja, kameno ognjište, promjer 75 cm, rešetka za roštiljanje, čelik, MgO
188,13 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe