Sheba Selection in Sauce vrećice jumbo pakiranje 96 x 85 g - Selection in Sauce perad

Sheba Selection in Sauce vrećice jumbo pakiranje 96 x 85 g - Selection in Sauce perad

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ima li i Vaša mačka sedmo čulo kada se radi o pravoj hrani za mačke? Njihovo osjetilo za okus ih čini pravim gurmanima. Mačke točno znaju što im se sviđa - a što ne! Dobr... Pročitaj cijeli opis
91,92 € -28 %
65,99 €
2-4 dana
-28 %91,92 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Sheba Selection in Sauce vrećice jumbo pakiranje 96 x 85 g - Selection in Sauce perad. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008C3C1B
Prijavi grešku
Ima li i Vaša mačka sedmo čulo kada se radi o pravoj hrani za mačke? Njihovo osjetilo za okus ih čini pravim gurmanima. Mačke točno znaju što im se sviđa - a što ne! Dobra stvar da sada imate mogućnost s ovom odličnom hranom. Sheba meniji će uveseliti osjetljiva mačja nepca s mnogobrojnim recepturama i neodoljivim okusima, koji su toliko izvanredni kao i Vaša mačka. Uravnoteženi i ukusni obroci za sve odrasle mačke dolaze bez umjetnih aroma i konzervansa. Praktične vrećice čine hranjenje vrlo jednostavnim i omogućuju Vam uvijek iznova razmaziti Vašu mezimicu. Bilo mljeveno meso u želeu ili nježno meso u umaku: kod velikog izbora će svaka mačka naći nešto za sebe! Ne dolazi do dosade u zdjelici, a svaki obrok postaje gozba za osjetila. Unesite promjenu u život svoje mačke sa Sheba Selection in Sauce! Karakteristike proizvoda u pregledu: Mokra hrana za sve odrasle mačke S kvalitetnim sastojcima Bez umjetnih aroma i konzervansa Prirodan okus Uravnotežena i potpuna Jednostavno porcioniranje u praktičnim vrećicama Sljedeći okusi Vam stoje na raspolaganju: Govedina, janjetina, puretina i piletina: 24 x govedina 24 x janjetina 24 x piletina 24 x puretina Piletina, puretina, patka i perad: 24 x piletina 24 x puretina 24 x patka 24 x perad Miješano pakiranje sadrži po 12 pakiranja od svakog okusa.
Sheba Selection in Sauce vrećice jumbo pakiranje 96 x 85 g - Selection in Sauce perad
Sheba Selection in Sauce vrećice jumbo pakiranje 96 x 85 g - Selection in Sauce perad
65,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe