Vitakraft Premium Filet - Piletina (70 g)

Vitakraft Premium Filet - Piletina (70 g)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čisti mesni ili riblji užitak za međuobrok ili kao nagrada - Vaša mačka će obožavati ovu poslasticu! 100% čisti pileći filet ili 100% čisti i fini filet lososa (s MSC cer... Pročitaj cijeli opis
3,29 € -15 %
2,80 €
2-4 dana
-15 %3,29 €
s dostavom 6,79 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
6,79 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Vitakraft Premium Filet - Piletina (70 g). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX008CB839
Prijavi grešku
Čisti mesni ili riblji užitak za međuobrok ili kao nagrada - Vaša mačka će obožavati ovu poslasticu! 100% čisti pileći filet ili 100% čisti i fini filet lososa (s MSC certifikatom - iz održivog ribolova), potpuno bez žitarica, bez bojila i umjetnih pojačivača okusa - razmaziti će Vašeg ljubimca! Fileti se blago kuhaju i zato ostaju sočni i mekani. Ova poslastica je prikladna za osjetljive mačke, jer je u potpunosti bez žitarica i piletina ili losos su jedini izvor proteina. Grickalice su pojedinačno zapakirane, na taj način se najbolje sačuvaju svježina i aroma. Mirisna i neodoljiva poslastica, kojoj Vaša mačkica neće moći odoljeti! Vitakraft Premium Filet u pregledu: Grickalica za mačke kao međuobrok ili nagrada 100% čisti pileći filet ili filet od lososa (riba iz održivog ribolova - s MSC certifikatom) Bez žitarica / hipoalergene grickalica: prikladno i za osjetljive mačke Blago kuhano: fileti ostaju sočni i mekani Bez umjetnih pojačivača okusa i bojila Praktično i pojedinačno zapakirane grickalice - sačuva aromu
Vitakraft Premium Filet - Piletina (70 g)
Vitakraft Premium Filet - Piletina (70 g)
2,80 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe